reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Widzę, że prawie każda widzi objawy ciąży ;)
Mnie dalej boli gardło. Wieczorem miałam 37,4 temperatury. Dziś czuję się lepiej. W weekend mam dni płodne a choróbsko mnie dopadło :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Zastanawiam się, czy jak mi do weekendu przejdzie, to czy możemy działać?
Mnie też zawsze zastanawiało czy to zdrowo starac się w trakcie przeziebienia.... Ale chyba to nie ma znaczenia... Ale ja zawsze dmuchalam na zimne i odłożyłam tak kilka cykli przez antybiotyki. A teraz nie patrzę na nic...

reklama
Dziś miałam kolejny monitoring. Przypomnę że w czw w 12dc były 3 pęcherzyki, w tym dominujący 23mm, tego dnia też zrobiłam zastrzyk ovitrelle. Dziś 17dc sytuacja wygląda tak, że płyn w zatoce douglasa jest (płyn jest zawsze jak była owulacja), natomiast pani doktor widziała pęcherzyk 25mm(urósł?) i nie wygląda na pęcherzyk który pękł . Nie potrafiła mi podwiedziec czy jest jeszcze szansa w tym cyklu.. Co o tym sądzicie? Chyba nie ma sensu się łudzić że coś z tego cyklu będzie

Dziś miałam kolejny monitoring. Przypomnę że w czw w 12dc były 3 pęcherzyki, w tym dominujący 23mm, tego dnia też zrobiłam zastrzyk ovitrelle. Dziś 17dc sytuacja wygląda tak, że płyn w zatoce douglasa jest (płyn jest zawsze jak była owulacja), natomiast pani doktor widziała pęcherzyk 25mm(urósł?) i nie wygląda na pęcherzyk który pękł . Nie potrafiła mi podwiedziec czy jest jeszcze szansa w tym cyklu.. Co o tym sądzicie? Chyba nie ma sensu się łudzić że coś z tego cyklu będzie
Może jeden pękł A drugi nie?

Hej dziewczynki u mnie już po owu zmienił się śluz na taki bardziej biały. szyjka jest taka twarda i zamknięta i dość ciężko ją dotknąć kują mnie sutki i ciągnie w podbrzuszu może się wkręcam sama nie wiem ale jestem tak troche rozdrażniona śpiąca i ogólni nic mi się nie chce masakra a jutro trzeba iść do pracy :( Nie wiem co o tym wszystkim myśleć ehhh

Jestem po kolejnym dniu monitoringu. Wczoraj pęcherzyk dominujacy 19mm ,a dzis miał 21mm. Również mam płyn w zatoce douglasa, to 13dc dopiero...pęcherzyk jeszcze nie pękł choć mi lekarz powiedział że one się na początku sączą więc stąd może być ten płyn. Nic straconego w tym cyklu! Mi lekarz powiedział że właśnie od dziś codziennie się przytulać bo to jest TEN czas.
Czuję w prawym jajniku ciagniecie i ból na wieczór więc to chyba objawy owulacji :) trza się brać do roboty ;)

Jestem po kolejnym dniu monitoringu. Wczoraj pęcherzyk dominujacy 19mm ,a dzis miał 21mm. Również mam płyn w zatoce douglasa, to 13dc dopiero...pęcherzyk jeszcze nie pękł choć mi lekarz powiedział że one się na początku sączą więc stąd może być ten płyn. Nic straconego w tym cyklu! Mi lekarz powiedział że właśnie od dziś codziennie się przytulać bo to jest TEN czas.
Czuję w prawym jajniku ciagniecie i ból na wieczór więc to chyba objawy owulacji :) trza się brać do roboty ;)
:-) :) Powodzenia życzę udanej nocki

mam takie nie typowe pytanie jak wy to robicie że na dole pokazują się paski na temat ile ciąży zostało albo ile kto jest po ślubie?

Też myślałam o tym, że skoro były aż trzy, to może pękł jeden z mniejszych? Albo pękł duży a któryś z mniejszych podrósł? Za 2 tyg znów mam wizytę, to się dowiem co się zadziało. Mam nadzieję że nie będzie torbieli
Mogło tak być. Myślę że jest to możliwe że jeden z większych pękł A ten mniejszy urósł i albo pęknie albo się wchłonie.

reklama
Też myślałam o tym, że skoro były aż trzy, to może pękł jeden z mniejszych? Albo pękł duży a któryś z mniejszych podrósł? Za 2 tyg znów mam wizytę, to się dowiem co się zadziało. Mam nadzieję że nie będzie torbieli
Ale chyba jakby pękł to byłoby widać że pękł, a pani doktor ciężko było stwierdzić.
W tym cyklu już się,, nie postaramy", tym bardziej że nie mam już śluzu płodnego i biorę duphaston

Do góry