reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A czemu jak wprowadziłam w mój kalendarzyk i w ovuview test owu pozytywny 30 czerwca to pokazało mi owu właśnie 30czerwca A dzisiaj już mi pokazuje że szansa na ciążę jest średnia. Duża szansa na ciążę była do poniedziałku 1 lipca.

Wczoraj mieliśmy przerwę po 3 dniach pod rzad przytulania. Dzisiaj na wszelki wypadek jeszcze zadziałamy.
Nienwiem czy dobrze jest się przytulać codziennie... wszędzie czytam że najlepiej jest co dwa dni.
A czemu jak wprowadziłam w mój kalendarzyk i w ovuview test owu pozytywny 30 czerwca to pokazało mi owu właśnie 30czerwca A dzisiaj już mi pokazuje że szansa na ciążę jest średnia. Duża szansa na ciążę była do poniedziałku 1 lipca.
Bo skoro wprowadziła test owulacyjny, to apka do testu dostosowala owu.
U mnie w tamtym miesiącu wyszło idealnie wtedy kiedy pokazał test wtedy też zaczęła wzrastać temp.

Dziewczyny ja też z innej beczki czy któraś z Was nie miała uczucia ukluc w jajnikach? Obserwuje to już trzeci miesiąc, i są to takie ukucia jakby mi ktoś szpilek wbijal, nie może być związane z owu bo mam to np w czasie okresu A moje cykle są długie takie ponad 30 dni...

Nienwiem czy dobrze jest się przytulać codziennie... wszędzie czytam że najlepiej jest co dwa dni.

Bo skoro wprowadziła test owulacyjny, to apka do testu dostosowala owu.
U mnie w tamtym miesiącu wyszło idealnie wtedy kiedy pokazał test wtedy też zaczęła wzrastać temp.
Myśmy mieli co dziennie ponieważ mój mąż ma słabą ruchliwość plemników. Bierze drugi miesiąc suplementy i 11.07 idziemy do kliniki.

A co do testów owu to 30 czerwca wyszedł mi pozytyw A 1 lipca zrobiłam z ciekawości test owu i już pokazał mi puste kółko więc pik LH miałam tylko tego 30 czerwca

Myśmy mieli co dziennie ponieważ mój mąż ma słabą ruchliwość plemników. Bierze drugi miesiąc suplementy i 11.07 idziemy do kliniki.

A co do testów owu to 30 czerwca wyszedł mi pozytyw A 1 lipca zrobiłam z ciekawości test owu i już pokazał mi puste kółko więc pik LH miałam tylko tego 30 czerwca
Super! Cieszę się bardzo, my zdecydowaliśmy że jeżeli do września nic nie Będzie idziemy się bez do kliniki, daje sobie jeszcze czas w wakacje bo wakacje może coś się wydarzy. Ale jutro mąż ma badania nasienia.
Kurczę to może po prostu temp fiksuje będzie dobrze musi być!

reklama
Dziewczyny ja też z innej beczki czy któraś z Was nie miała uczucia ukluc w jajnikach? Obserwuje to już trzeci miesiąc, i są to takie ukucia jakby mi ktoś szpilek wbijal, nie może być związane z owu bo mam to np w czasie okresu A moje cykle są długie takie ponad 30 dni...
Ja miałam ,ale w cyklu w którym okazało się że to ciąża , i zaczęło się tak tydzień przed @

Do góry