młoda1994
Fanka BB :)
A do jakiegoś innego tylko sprawdzić w jakiej wielkości jest pęcherzyk?No nie bardzo właśnie... Urlop ma.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A do jakiegoś innego tylko sprawdzić w jakiej wielkości jest pęcherzyk?No nie bardzo właśnie... Urlop ma.
Dziewczyny, u mnie 4 cykl 8 dpo. Zrobiłam dziś test i negatywny. Już chyba nie będę robić kolejnych, oby @ nie przyszła. Boję się znowu tego uczucia zawodu. Staram to sobie wszystko przeprogramowac w głowie, żeby za każdym razem tego tak nie przeżywać...
Ja też już nie robię testów...za bardzo się nakręcam, A potem jest wielkie rozczarowanieJeśli ma się nie dostać @ To się nie dostanie..A test nic nie zmieni. U mnie 7cykl staran ..A wydaje się jakby to była już wieczność.
![]()
U mnie było tak w cyklu bezowulacyjnym byłam u mojej gin mowila ze jest pecherzyk że od 4 do 8 dni powinna pojawić się ovu, ale się nie pojawiła do 30 dc robiłam wtedy testy ovu wszystkie negatywne temperatura też nic nie pokazała. więc to że jest pecherzyk nie znaczy że jest ovu.Dziewczyny tak do dziś wygląda ten mój dziwny wykres, niby od jutra lub piątku powinnam brać duphaston - od 18dc 2x1, a owu na to wygląda że nie było i nie ma. Testy wciaz negatywne. Temperatura jak widać, śluzu trochę dzisiaj raptem dopiero. Może tej owu nie będzie w tym miesiacu... Chociaż pęcherzyk w 9 dc jakiś był.... A boje się że wezmę ten duphaston za wcześnie i przyblokuje owu.....
Lekarz nic nie powiedział, ale wiecie co? Torbiele zniknęły! Najprawdopodobniej pękły w poprzednim cyklu!Myślałam, że w tym miesiącu lipa i nawet nie było mi z tego powodu smutno, bo muszę aktualnie ogarnąć swoje życieAle... Dziś z samego rana, 7 dni przed terminem @ pojawiło się u mnie plamienie. Bardzo delikatne. Zaraz idę na planowe USG ws. torbieli. Nie chcę się nastawiać, że to implantacja może być, ale... zobaczymy
![]()
Super wieści kochana.Lekarz nic nie powiedział, ale wiecie co? Torbiele zniknęły! Najprawdopodobniej pękły w poprzednim cyklu!)
Całkiem dobre podejście.ja też robię przedwcześnie testy które wychodzą negatywne,potem czekam nie wiem na co a @jak miała przyjść to przychodzi.:-)Ja też już nie robię testów...za bardzo się nakręcam, A potem jest wielkie rozczarowanieJeśli ma się nie dostać @ To się nie dostanie..A test nic nie zmieni. U mnie 7cykl staran ..A wydaje się jakby to była już wieczność.
![]()