reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hejo dziewczyny, dawno się nie odzywałam. Tamten cykl był tak zwariowany, że musiałam sobie chwilkę odpocząć. Dziś 16 dc, zobaczymy co ten cykl nam przyniesie... nadrobiłam wszystko i mam pytanko do was. Ponieważ przewina się wątek tsh i hasi. Czy któraś z was może się więcej w tej kwestii wypowiedzieć. Bo ja wyniki robiłam w tamtym roku i tylko wyszło mi antyTPO ponad normę. Teraz się tak zastanawiam czy nie iść zrobić Tsh bo coś wspominalyscie ze nawet jak jest w normie to dla kobiety w ciąży może być za wysokie , dobrze to zrozumiałam ?
Dla ciąży i starań najlepiej żeby tsh było poniżej 2 ,a jeśli antytpo wyszło za wysoko ,to koniecznie to skontroluj , moja koleżanka jest w ciąży tsh wyszło jej 1,6 fki w normie a anty maskara i okazało się że ma hasimoto

reklama
Hej dziewczyny. Od kwietnia z mężem staramy się o dzidziusia. 3dni temu zaczęłam plamic lekko w dniu spodziewanej miesiączki, dzisiaj już nie ma śladu. Brzuch lekko mnie boli, piersi nabrzmiałe ogólnie słabo się czuje i mam podwyższona temperaturę. Wczoraj robiłam Test, ale negatywny. Wizyta w piątek , myślicie , że to może być ciąża?
Pewnie że możliwe ,ale beta by dała pewność

Dla ciąży i starań najlepiej żeby tsh było poniżej 2 ,a jeśli antytpo wyszło za wysoko ,to koniecznie to skontroluj , moja koleżanka jest w ciąży tsh wyszło jej 1,6 fki w normie a anty maskara i okazało się że ma hasimoto
Ale przy hashimoto zawsze anty TPO i anty tg będzie podwyższone ewentualnie można obniżyć trochę jedzeniem bez glutenu. Ale nigdy się ich nie zbije do norm.

Poszłam dzisiaj zrobić tsh itd. Zobaczymy co tam wyjdzie ;) A teraz zaczynam odliczanie do @. Teoretycznie zostały równe 2 tyg. Mam nadzieje że się udało.... ehh było by pięknie bo partner ma urodziny 19 ;)

Poszłam dzisiaj zrobić tsh itd. Zobaczymy co tam wyjdzie ;) A teraz zaczynam odliczanie do @. Teoretycznie zostały równe 2 tyg. Mam nadzieje że się udało.... ehh było by pięknie bo partner ma urodziny 19 ;)
Super. U mnie jeśli owu faktycznie była to miesiączka powinna być między 14-16 lipca ale tak naprawdę nie mam pojęcia ile trwa moja faza lutealna czy 12 dni czy 14 no i owu nie miałam potwierdzonej bo nie miałam możliwości. Wiem że pik LH miałam w 24dc 30 czerwca następnego dnia już test nie wykrył piku także zostało czekać.

reklama
Do góry