reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Aleleki.pl tez maja.
Bardzo Ci dziękuję za pomoc w znalezieniu :) zaraz zamawiam ;)
U mnie 1wsza ciaza była na pstrykniecie palcem..tzn nie była planowana Hihihi sądziłam że od tak nie da się zajść..A jednak ! Przyszedł czas na drugie dziecko, chęci ogromne A pół roku minęło i cisza ... może wpływ ma wiek, może stres dnia codziennego A może za bardzo się pragnie..nie wiem :/

reklama
Dzień dobry dzisiaj :) dziewczyny jak to jest z tym śluzem bo ja nie bardzo się skupiam na jego obserwacji.... Jak jest go dużo to przed owu czy w samym trakcie owu. A jak jest go dużo i się ciągnie ale jest żółty.... Czasami jak katar z nosa hehehe to co wtedy?

Bardzo Ci dziękuję za pomoc w znalezieniu :) zaraz zamawiam ;)
U mnie 1wsza ciaza była na pstrykniecie palcem..tzn nie była planowana Hihihi sądziłam że od tak nie da się zajść..A jednak ! Przyszedł czas na drugie dziecko, chęci ogromne A pół roku minęło i cisza ... może wpływ ma wiek, może stres dnia codziennego A może za bardzo się pragnie..nie wiem :/
Wiem doskonale o co chodzi... Ja jutro koncze 33... kiedys nie moglam zajsc przez 2 lata. Obecnie szczesliwa taka bylam bo udalo nam sie po 1 cyklu staran szok i radosc przeogromna. Niestety w 6tc koniec :( Ale mam nadzieje, ze jeszcze szczęśliwie wszystko sie zakończy...

Wiem doskonale o co chodzi... Ja jutro koncze 33... kiedys nie moglam zajsc przez 2 lata. Obecnie szczesliwa taka bylam bo udalo nam sie po 1 cyklu staran szok i radosc przeogromna. Niestety w 6tc koniec :( Ale mam nadzieje, ze jeszcze szczęśliwie wszystko sie zakończy...
Bardzo mi przykro... lekarze twierdzą że natura po prostu sama "selekcjonuje"...brzydko mówiąc.. A dla rodziców to trauma. Może na poprawę nastroju choć minimalna napisze że żona mojego brata ma już jedno dziecko, w wieku 34lat zaszła w drugą i również w 6tyg poronila... 3m-ce później zaszła w 3cia ciążę i już cieszy się zdrowym bobaskiem :)

To bardzo dobry znak. Z tego co udało mi się wywnioskować od innych dziewczyn [emoji847]

Niestety nic więcej Ci nie powiem ponieważ ja nie mierze temp. Trzymam kciuki !Cześć! Myślę że dobrze trafiłaś! Z nami na pewno będzie raźniej:) My tu głównie same staraczki bardzo starajace się natomiast myślę że znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania ;) ja niestety w najbliższym czasie nie testuje ponieważ moje starania na razie są wstrzymane przez źle wyniki.Kochana jestem ekspertem w swirowaniu... W każdym cyklu w którym się starałam wszystko wyliczone co do dnia. Później wszystkie książkowe objawy ciąży. Tylko ciazy brak. A właśnie w cyklu w którym odpuscilam, miałam za dużo na głowie nie zaglądałam w kalendarz w ogóle udało się... niestety zakończyło sie poronieniem. Ale jeśli wrócę do starań będę dbała o to żeby znów tak nie świrowac. Bardzo dużo siedzi w głowie. Naprawdę bardzo dużo
No niestety, szyjka opadła :( Mam co prawda tyłozgięcie, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie.

A druga faza cyklu,po owulacji zawsze ma 14 dni czy w prawidłowych warunkach może się skracac?Jeśli tak to do ilu dni ?

Hej dziewczyny. Miałam iść na bete, a wyszło, że do 11 się nie wyrobiłam.
Czuje się dzisiaj kiepsko , pobolewa mnie brzuch, nie mam siły i ciągle śpię... Tem.37,5
Wiec dalej żyje w niepewności

reklama
Hej dziewczyny. Miałam iść na bete, a wyszło, że do 11 się nie wyrobiłam.
Czuje się dzisiaj kiepsko , pobolewa mnie brzuch, nie mam siły i ciągle śpię... Tem.37,5
Wiec dalej żyje w niepewności
[/QU
a nie ma możliwości pobrać choćby teraz ? u nas w Diagnostyka ,można o każdej porze , po co się stresować

Do góry