AsiaIN
Fanka BB :)
Ja Tobie rowniezSuper to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.
Życzę Ci tego z całego serca kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Tobie rowniezSuper to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.
Życzę Ci tego z całego serca kochana
Ja Tobie rowniez
Dziekuje moja imienniczko jak widze Powiem Ci, ze taka dwojeczka naraz bylaby akuratTo jednak stanęło na podwójnej ovu heh oby faktycznie to była podwójna. Ale pamiętaj ze możesz isc level wyżej. Ostatnio w Polsce urodZily się szescioracZki pobij rekord
No to nic nam nie pozostaje jak trzymać kciukiDziekuje moja imienniczko jak widze Powiem Ci, ze taka dwojeczka naraz bylaby akurat
Kurczę... mam te testy i wyszło mi też 2 razy owu. Ale u mnie to pewnie jakieś zaburzenia hormonalne. W 17dc kreska testową ciemniejsza od kontrolnej A w 22dc obie tego samego koloru. 5 dni roznicyDzieki jakos dodalam 1 w pon, 2 wt, 3 i 4 wczoraj i ostatni dzisiaj Zobacz załącznik 979440
5 A jeśli wytrzymam to 6. No jeśli małpa nie przyjdzieAdzik a kiedy robisz ciazowy?