reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja wlasnie nie wiem jak tu wstawić foto.
Ja tak dodaje
Screenshot_20190530-175310.jpeg
Screenshot_20190530-175323.jpeg

reklama
Tak samo sadze, wiec zastanawia mnie skad taki wynik heh. W pon myslalam ok bedzie jutro pik, we wtorek myslalam ze to Ten Dzien, wczoraj negatyw wiec sie utwierdzilam ze to wtorek, a dzis znow pozytyw. Zglupialam haha .

Tak samo sadze, wiec zastanawia mnie skad taki wynik heh. W pon myslalam ok bedzie jutro pik, we wtorek myslalam ze to Ten Dzien, wczoraj negatyw wiec sie utwierdzilam ze to wtorek, a dzis znow pozytyw. Zglupialam haha .
Nie martw się ja jak zobaczyłam to zaszłam sobie pytanie ku... czemu taki wynik [emoji848]

Najlepsze wyjście następnym razem nie robić testów po pierwszym pozytywie[emoji23]

Dziewczyny kochane powiedzcie mi bo zglupialam dzisiaj... wiem, wiem ze sie nie robi, ale dzis znow zrobilam test owu bo pobolewal jajnik i zaczal sie sluz plodny... i znow wyszedl pozytywny... czy to mozliwe? W pon byl pozytywny wczoraj nie i dzis znowu pozytywny? Lekow nie bralam, testy domowego laboratorium, raczej dobrej jakosci. Nie wiem co myslec? Wg kalendarzyka to owu powinnna byc jutro, wiec skad byl pozytyw w poniedzialek??
Może miałaś podwójna owulacje. Czytałam ze prZy dwóch pęcherzykach jeden może pękać po drugim w odstępie kilku godzin i może dlatego ovu Ci tak pokazują te testy. Ale to podobno bardzo rzadkie sytuacje. A może jakaś wadliwa partia testów.

Właśnie się smialismy, ze gdyby sie udalo to moze blizniaki haha. A u mnie w Rodzinie to czeste ;)

Właśnie się smialismy, ze gdyby sie udalo to moze blizniaki haha. A u mnie w Rodzinie to czeste ;)
To tak jak u mnie w rodzinie.

Bliźniaki ze strony mojego ojca bliźniaki miał brat mojego m i moja siostra miała mieć bliźniaków poród na lipiec ale jedna ciąża się zagniezdzila poza macica. A jedna prawidłowa będzie dziewczynka.

Mam nadzieję że mi się też kiedyś uda zajść w ciążę bliźniacza.

To tak jak u mnie w rodzinie.

Bliźniaki ze strony mojego ojca bliźniaki miał brat mojego m i moja siostra miała mieć bliźniaków poród na lipiec ale jedna ciąża się zagniezdzila poza macica. A jedna prawidłowa będzie dziewczynka.

Mam nadzieję że mi się też kiedyś uda zajść w ciążę bliźniacza.
Od razu dwojeczka :) U mnie Babcia jest z blizniat jednojajowych, moj Chrzestny czyli Babci syn, mojej Babci Siostra ma bliznieta, to ze strony Taty, a Mamy Siostra ma dwujajowe blizniaki i teraz kuzynka tez urodzila blizniaki ;)

reklama
Od razu dwojeczka :) U mnie Babcia jest z blizniat jednojajowych, moj Chrzestny czyli Babci syn, mojej Babci Siostra ma bliznieta, to ze strony Taty, a Mamy Siostra ma dwujajowe blizniaki i teraz kuzynka tez urodzila blizniaki ;)
Super to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.

Życzę Ci tego z całego serca kochana

Do góry