Dziewczyny jak pisałam wcześniej miałam wiele obaw na temat tego jak będzie wyglądał cykl po takiej dawce hormonów. Niestety dostałam miesiączkę. Na szczęście w terminie i technicznie rzecz biorąc wszystko jest ok. Ale.... miesiaczka ciężko to nazwać. We był sam śluz z krwią na papierze i prez cała noc ani kropli. W środę popołudniu jakieś śmieszne plamienia a dziś nie jest lepiej. Wystarczyłaby wkładka. Boli żadnych nie mam, pmsa tez nie miałam. Myślicie, ze ureguluje się mi ten cykl? Bo trochę mnie zaczyna taki stan martwić. Bo skoro wyhodowałam endo to powinna mnie krew zalać a tu takie ciapanie tylko. A i temperatura dalej powyżej 37. Czy duphaston może tak zaburzyć miesiączkę?
reklama
NatS91
Fanka BB :)
Bardzo dużo już nie pamiętam, ale oko 20 dc na pewnoTy tez zmagałas się z bólem jajników z tego co pamiętam? Ile przed @ się zaczęły?
Fado123
A czy robiłaś test ? może to nie @ tylko ciąża ?Dziewczyny jak pisałam wcześniej miałam wiele obaw na temat tego jak będzie wyglądał cykl po takiej dawce hormonów. Niestety dostałam miesiączkę. Na szczęście w terminie i technicznie rzecz biorąc wszystko jest ok. Ale.... miesiaczka ciężko to nazwać. We był sam śluz z krwią na papierze i prez cała noc ani kropli. W środę popołudniu jakieś śmieszne plamienia a dziś nie jest lepiej. Wystarczyłaby wkładka. Boli żadnych nie mam, pmsa tez nie miałam. Myślicie, ze ureguluje się mi ten cykl? Bo trochę mnie zaczyna taki stan martwić. Bo skoro wyhodowałam endo to powinna mnie krew zalać a tu takie ciapanie tylko. A i temperatura dalej powyżej 37. Czy duphaston może tak zaburzyć miesiączkę?
Mayred91
Ja po dufostan po wyjedzeniu całej paczki po 4 dniach dostałam taka @ że nie umiałam sobie z nią poradzić normalnie zalew totalny. Lekarz mi mówił że dufostan działa tak że albo wspiera ciążę przy opciazeniach i zaburzeniach lub wywołuje miesiaczke. Jest słabszy niż luteina
Dziewczyny jak pisałam wcześniej miałam wiele obaw na temat tego jak będzie wyglądał cykl po takiej dawce hormonów. Niestety dostałam miesiączkę. Na szczęście w terminie i technicznie rzecz biorąc wszystko jest ok. Ale.... miesiaczka ciężko to nazwać. We był sam śluz z krwią na papierze i prez cała noc ani kropli. W środę popołudniu jakieś śmieszne plamienia a dziś nie jest lepiej. Wystarczyłaby wkładka. Boli żadnych nie mam, pmsa tez nie miałam. Myślicie, ze ureguluje się mi ten cykl? Bo trochę mnie zaczyna taki stan martwić. Bo skoro wyhodowałam endo to powinna mnie krew zalać a tu takie ciapanie tylko. A i temperatura dalej powyżej 37. Czy duphaston może tak zaburzyć miesiączkę?
Mayred91
Także być może i ciebie wcale to nie jest miesiączka tylko jakieś plamienia ciążowe
Robiłam dzień przed i test sikany i betę i oba negatywne także ciąże wykluczam. No ale właśnie okres zależy od endometrium i przy endo 5,5 miałam obfite bardziej i te skrzepy a przy 10,2 ledwo ciapie i brak skrzepów. Mam nadzieje ze się to jakoś wyreguluje.Także być może i ciebie wcale to nie jest miesiączka tylko jakieś plamienia ciążowe
AsiaIN
Dziewczyny kochane powiedzcie mi bo zglupialam dzisiaj... wiem, wiem ze sie nie robi, ale dzis znow zrobilam test owu bo pobolewal jajnik i zaczal sie sluz plodny... i znow wyszedl pozytywny... czy to mozliwe? W pon byl pozytywny wczoraj nie i dzis znowu pozytywny? Lekow nie bralam, testy domowego laboratorium, raczej dobrej jakosci. Nie wiem co myslec? Wg kalendarzyka to owu powinnna byc jutro, wiec skad byl pozytyw w poniedzialek??
reklama
AsiaIN
Ja wlasnie nie wiem jak tu wstawić foto.Dostałam @
Ja robiłam równocześnie testy 3 różnych firm i różnie wychodziły. Postaram się wstawić foto dzisiaj