Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam do 5To testujemy razem jeśli @ Nie będzie.
O to dużo nas będzie testowacJa też czekam do 5
Tak dzisiaj z rana negatyw. Czekam do 5-6 czerwca jeśli nadal nie będzie @ zrobię drugi.
To ja z Wami Termin @ mam na 8, więc muszę poczekać do 10. Ale jakoś tak podświadomie mimo objawów ze strony mojego organizmu coś czuję, że to jednak nie ciąża, że to nie w tym miesiącuTo testujemy razem jeśli @ Nie będzie.
25Jak czuły był test?
Ja już mam 4 dni po terminie @ Ale w poprzednim cyklu dostałam na 38dc do tego czekam do 39dc jeśli nie zobaczę @ i żadnych plamien(choć przed @ Nie mam żadnych plamien ani nic)to będę testowała rano 5 czerwca ( sroda).To ja z Wami Termin @ mam na 8, więc muszę poczekać do 10. Ale jakoś tak podświadomie mimo objawów ze strony mojego organizmu coś czuję, że to jednak nie ciąża, że to nie w tym miesiącu
Ja mam przeczucie że się udało A pewnie będzie rozczarowanie.To ja z Wami Termin @ mam na 8, więc muszę poczekać do 10. Ale jakoś tak podświadomie mimo objawów ze strony mojego organizmu coś czuję, że to jednak nie ciąża, że to nie w tym miesiącu