adzik
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki jakos dodalam 1 w pon, 2 wt, 3 i 4 wczoraj i ostatni dzisiaj Zobacz załącznik 979440
Nie martw się ja jak zobaczyłam to zaszłam sobie pytanie ku... czemu taki wynik [emoji848]Tak samo sadze, wiec zastanawia mnie skad taki wynik heh. W pon myslalam ok bedzie jutro pik, we wtorek myslalam ze to Ten Dzien, wczoraj negatyw wiec sie utwierdzilam ze to wtorek, a dzis znow pozytyw. Zglupialam haha .
Może miałaś podwójna owulacje. Czytałam ze prZy dwóch pęcherzykach jeden może pękać po drugim w odstępie kilku godzin i może dlatego ovu Ci tak pokazują te testy. Ale to podobno bardzo rzadkie sytuacje. A może jakaś wadliwa partia testów.Dziewczyny kochane powiedzcie mi bo zglupialam dzisiaj... wiem, wiem ze sie nie robi, ale dzis znow zrobilam test owu bo pobolewal jajnik i zaczal sie sluz plodny... i znow wyszedl pozytywny... czy to mozliwe? W pon byl pozytywny wczoraj nie i dzis znowu pozytywny? Lekow nie bralam, testy domowego laboratorium, raczej dobrej jakosci. Nie wiem co myslec? Wg kalendarzyka to owu powinnna byc jutro, wiec skad byl pozytyw w poniedzialek??
To tak jak u mnie w rodzinie.Właśnie się smialismy, ze gdyby sie udalo to moze blizniaki haha. A u mnie w Rodzinie to czeste
Od razu dwojeczka U mnie Babcia jest z blizniat jednojajowych, moj Chrzestny czyli Babci syn, mojej Babci Siostra ma bliznieta, to ze strony Taty, a Mamy Siostra ma dwujajowe blizniaki i teraz kuzynka tez urodzila blizniakiTo tak jak u mnie w rodzinie.
Bliźniaki ze strony mojego ojca bliźniaki miał brat mojego m i moja siostra miała mieć bliźniaków poród na lipiec ale jedna ciąża się zagniezdzila poza macica. A jedna prawidłowa będzie dziewczynka.
Mam nadzieję że mi się też kiedyś uda zajść w ciążę bliźniacza.
Super to duża szansa jest u Ciebie na bliźniaki.Od razu dwojeczka U mnie Babcia jest z blizniat jednojajowych, moj Chrzestny czyli Babci syn, mojej Babci Siostra ma bliznieta, to ze strony Taty, a Mamy Siostra ma dwujajowe blizniaki i teraz kuzynka tez urodzila blizniaki