reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jw. Zdarza się wcześniej. Każda kobieta jest inna. Albo ovu się przesunęła? Jesteś pod opieka lekarza?
Jeśli staracie się o dziecko i jesteś pod kontrola lekarza chodzisz do niego regularnie to nie doszukiwalabym się chorób. Ponpierwsze testy ovu mogą się mylić. Jeśli się nie pomylą to info jest taka ze w ciągu 24-36 h dojdzie do ovu. Wiec to jest 2 dni ponad. Jeśli ovu była w ciągu 12 h to mogło dojść do implantacji. Niektóre kobiety miewają nawet w 4 dniu po. Myśle ze możesz poczekać i zrobić beta po ok 10 dniach od ovu. Albo czekać na okres.
Tak jestem pod opieką lekarza ale nie robił mi jeszcze monitoringu.

A jeśli chodzi o testy owu to wiem że mogą się mylić. 17dc linia testową ciemniejsza od kontrolnej i skończyłam testować. Jednak coś mnie natchnelo żeby zrobić w 22dc znowu test owu z ciekawości i obie linie tego samego koloru...

Chciała bym zrobić bete ale boję się że później zacznie maleć k dojdzie do mikroporonienia

reklama
Tak jestem pod opieką lekarza ale nie robił mi jeszcze monitoringu.

A jeśli chodzi o testy owu to wiem że mogą się mylić. 17dc linia testową ciemniejsza od kontrolnej i skończyłam testować. Jednak coś mnie natchnelo żeby zrobić w 22dc znowu test owu z ciekawości i obie linie tego samego koloru...

Chciała bym zrobić bete ale boję się że później zacznie maleć k dojdzie do mikroporonienia
A jakie długie masz cykle?

U mnie już wszystko się wyjaśnilo 4 dni po odstawieniu duphasonu jest @.. dostałam po treningu. Więc nawet nie zdążyłam zatestowac. cykl po temperaturze wyglądał na bez owulacyjny, skończył się na 34 dniu.
Chyba nie dane zostać mama :(
Powodzenia dla Was!

U mnie już wszystko się wyjaśnilo 4 dni po odstawieniu duphasonu jest @.. dostałam po treningu. Więc nawet nie zdążyłam zatestowac. cykl po temperaturze wyglądał na bez owulacyjny, skończył się na 34 dniu.
Powodzenia dla Was!
Nie poddawaj się!!! Jak znowu mi nie wyjdzie, to chyba wszystko odostawie i oddam to Bogu.

Powodzenia dla Was!
Przykro mi bardzo. Nie załamuj się tylko. Jak nie ten to następny. Głowa do góry.

reklama
Powodzenia dla Was!
Ty tez zmagałas się z bólem jajników z tego co pamiętam? Ile przed @ się zaczęły?

Do góry