reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Wczoraj żeście mnie podbudowaly tymi fajnymi komentarzami w moja stronę że zrozumiałam że nie wolno się poddawać. Nie możliwe może stać się możliwym. W końcu się uda i nasze dzieci będą mieć najwspanialsze mamy na świecie czyli nas. Mimo że czasami mamy pod górkę to w końcu będzie z górki. Musi być źle aby kiedyś mogło być dobrze dziewczyny. Razem damy radę.
Młoda, na pewno nie warto się podawać. Dopóki jest nadzieja trzeba walczyć. Jesteś młoda, całe życie przed Tobą [emoji6] na szczęście masz taki wiek, że zdążysz poprawić wyniki i mieć dzidzię, jeszcze trochę i zobaczysz swoje upragnione 2 kreski [emoji6] i zostań tu, bo masz naprawdę dużą wiedzę, która sie przyda nie jednej z forum staraczek [emoji6]

reklama
Młoda, na pewno nie warto się podawać. Dopóki jest nadzieja trzeba walczyć. Jesteś młoda, całe życie przed Tobą [emoji6] na szczęście masz taki wiek, że zdążysz poprawić wyniki i mieć dzidzię, jeszcze trochę i zobaczysz swoje upragnione 2 kreski [emoji6] i zostań tu, bo masz naprawdę dużą wiedzę, która sie przyda nie jednej z forum staraczek [emoji6]
To jest chyba jedyne pocieszenie że jestem jeszcze młoda. Faktycznie nie znam się na wszystkim ale dużo dziewczyn mi mówi że nie ma połowę takiej wiedzy jak ja. To chyba przez to że tak dużo choruje i już od 8 lat. Nie poddam się i daje wam słowo ale też musicie mi obiecać że nie będziecie się smucic i będziemy walczyć dopóki nie braknie nam wszystkim sił zgoda?

Hej mam do Was pytanie. Nie mam okresu od 2 dni, dostalam brązowych plamien/uolawow- nie mialam wcześniej i wszytsko wporzadku mam z całkiem żółtym. Bola mnie piersi i krzyze, nie miałam typowych objawów okresó np biegunka czy wypryski na twarzy, nie chce robic testu, gdyz sa nie w 100% wartościowe. I doradzcie mi czy isc zrobic bete, nie wykupie sie? Chodzi o to ze pracuje na kardiochirurgii, na ginekologii sie nie znam i nie mamy w szpitalu, a jak cos chciałabym zmienić stanowisko pracy, gdyz pacjenci sa zakazni. A z 2 strony nie chce po 2-3 dniach swirowac... Miala moze ktoras podobne objawy i moze mi coś doradzić? Dzięki
Hejka witaj. Ja proponuję iść na hcg. Jeśli lekarz nie da ci skierowania idź prywatnie to wcale sporo nie kosztuje a będzie pewność :)
Powodzenia :)

Popieram. Bez sensu jest popadać w paranoję. Oprócz tego że staramy się za wszelką cenę o 2 kreseczki to jeszcze musimy ŻYĆ
Adzik cudownie napisane!!! Czasami faktycznie tak się fiksujemy na staraniach że zapominamy po prostu żyć.

Młoda nawet nie wiesz jak miło czytać takie słowa, że walczysz że wierzysz :-)
Masz absolutna rację, trzeba pamiętać że to że cos jest trudne nie znaczy że niemożliwe :-)
Ty tam lepiej kasę szykuj bo jak już będą 2 krechy i brzusio kuleczka to my wszystkie wpadamy na aby shower, prawda dziewczyny?? [emoji16][emoji16][emoji7][emoji64]

Dziewczyny u mnie jutro jakoś jyz 12 dzień po odstawieniu tabsow mam nadzieję że jeszcze z 10 i będzie @.

Dzień dobry dziewczyny :)

Ja juz Jasieńka wyprawiłam do pracy.. ahh jaki to będzie błogi dzień.. dzieci u ojca.. Jaśko w robocie.. moge sobie pomyć w spokoju podłogi i nikt nie bedzie mi łaził.. lezec godzine w wannie i nikt nie będzie marudził.. mrrr..
Wczoraj pofikaliśmy troszke i padłam jak zabita..
Teraz czas sie ogarnac.. poogarniac w domku.. powycierac te podlogi.. dokonczyc pranie bo wczoraj co chwile deszcz i grzmoty straszyly..
To bedzie dobry dzien :) i takiego tez i Wam zycze :)

MisiaJasia u mnie też dzisiaj pracowicie. Mam tyle rzeczy zrobienia w domu, że ho ho. Ale zanim się za to wezmę to polecę na betę do luxmedu. Nie robiłam dzisiaj testu rano. Dzisiaj mój przewidywany termin @. Trzymajcie kciuki :)

MisiaJasia u mnie też dzisiaj pracowicie. Mam tyle rzeczy zrobienia w domu, że ho ho. Ale zanim się za to wezmę to polecę na betę do luxmedu. Nie robiłam dzisiaj testu rano. Dzisiaj mój przewidywany termin @. Trzymajcie kciuki :)
To ja trzymam na maksa! Ja juz w ferworze walk.. pranie sie kreci.. dzieciom lozka ubieram w swieze posciele.. i zaraz machne sobie jakies male sniadanko :) kusi mnie jakies ciasto upiec.. czy na zimno z galaretką na bitej śmietanie pyszotke jakas zrobic.. ale sama nie wiem jakie [emoji23] wszystko bym zrobila [emoji23]

Trzymam kciukasy [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

reklama
MisiaJasia ale masz Powera z rańca. Też bym tak chciała. A jeszcze leniuchuje w łóżku z kawką i tak myślę sobie ile mam sprzątania. I też myslalam nad jakimś deserem i chyba zrobię rogaliki z marmoladą i czekoladą. A później coś pogrzebie w ogródku. Chyba fajny dzień sie zapowiada dzis pogodowo.
Życzę wam miłego dnia.
@molka84 trzymam kciuki :) :)

Do góry