MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja to juz ściecie z ojcem mialam.. az sily opadly.. oczywiscie chodzi o kase.. bo wode + prad mamy do zaplacenia 600zl.. i mowie ojcu ze ma mi dac 200 i 400 ja zaplace i z glowy.. a ten z pyskiem ze 400 to on nakicha.. ze co to jest.. kurde.. nie kupuje do domu nic. Zero jedzenia.. wszystko co jest do jedzenia kupuje ja.. piore sprzatam gotuje.. moj ojciec to syfiarz straszny.. brzmi ochydnie ale sam kąpie sie moze ze 4 razy w roku.. nawet szklanki po sobie nie pomyje.. jak ja mu poscieli nie zmienie to i rok by nie zmienial.. i jeszcze by chcial zebym zaplacila 100% rachunkow.. a on to tylko by papierosy sobie kupowal.. ehh.. zadzwonilam do Janka.. przytulil slowem.. ale i tak humor juz bede miala pod psem przynajmniej do konca dnia..
Ide sprzatac dalej
Ide sprzatac dalej
MisiaJasia ale masz Powera z rańca. Też bym tak chciała. A jeszcze leniuchuje w łóżku z kawką i tak myślę sobie ile mam sprzątania. I też myslalam nad jakimś deserem i chyba zrobię rogaliki z marmoladą i czekoladą. A później coś pogrzebie w ogródku. Chyba fajny dzień sie zapowiada dzis pogodowo.
Życzę wam miłego dnia.
@molka84 trzymam kciuki