reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Ja to juz ściecie z ojcem mialam.. az sily opadly.. oczywiscie chodzi o kase.. bo wode + prad mamy do zaplacenia 600zl.. i mowie ojcu ze ma mi dac 200 i 400 ja zaplace i z glowy.. a ten z pyskiem ze 400 to on nakicha.. ze co to jest.. kurde.. nie kupuje do domu nic. Zero jedzenia.. wszystko co jest do jedzenia kupuje ja.. piore sprzatam gotuje.. moj ojciec to syfiarz straszny.. brzmi ochydnie ale sam kąpie sie moze ze 4 razy w roku.. nawet szklanki po sobie nie pomyje.. jak ja mu poscieli nie zmienie to i rok by nie zmienial.. i jeszcze by chcial zebym zaplacila 100% rachunkow.. a on to tylko by papierosy sobie kupowal.. ehh.. zadzwonilam do Janka.. przytulil slowem.. ale i tak humor juz bede miala pod psem przynajmniej do konca dnia.. :(
Ide sprzatac dalej :(
MisiaJasia ale masz Powera z rańca. Też bym tak chciała. A jeszcze leniuchuje w łóżku z kawką i tak myślę sobie ile mam sprzątania. I też myslalam nad jakimś deserem i chyba zrobię rogaliki z marmoladą i czekoladą. A później coś pogrzebie w ogródku. Chyba fajny dzień sie zapowiada dzis pogodowo.
Życzę wam miłego dnia.
@molka84 trzymam kciuki :) :)

reklama
A ja dziewczyny ogarnelam wczoraj chatę i mam weekend dla siebie . Wstałam , wypiłam kawkę i zrobiłam sobie spa. Peeling z kawy i oleju kokosowego mhmm skóra jedwab

A ja dziewczyny ogarnelam wczoraj chatę i mam weekend dla siebie . Wstałam , wypiłam kawkę i zrobiłam sobie spa. Peeling z kawy i oleju kokosowego mhmm skóra jedwab
Ja tez jestem milosniczką oleju kokosowego.. szczegolnie na wlosy! Lyzka oleju kokosowego nierafinowanego, lyzka miodu naturalnego, lyzka jogurtu naturalnego.. na godzine na wlosy, potem umyc jak zwykle i wlosy cudo.. loki skrecaja sie oblednie a wlos gladki i lśniący :)

Ja tez jestem milosniczką oleju kokosowego.. szczegolnie na wlosy! Lyzka oleju kokosowego nierafinowanego, lyzka miodu naturalnego, lyzka jogurtu naturalnego.. na godzine na wlosy, potem umyc jak zwykle i wlosy cudo.. loki skrecaja sie oblednie a wlos gladki i lśniący :)

Ja z kolei mam takie gładkie włosy ze nie mogę odzywek bo wtedy to wyglądają na tluste [emoji23] ale na skore jak najbardziej

Ja z kolei mam takie gładkie włosy ze nie mogę odzywek bo wtedy to wyglądają na tluste [emoji23] ale na skore jak najbardziej
Ja odzywek nie uzywam bo mi wysuszaja wlos a przy mojej dlugosci to bylby wyrok ;) poza tym po drogeryjnych odzywkach sypie sie jak domek z piasku na Saharze.. a taka maseczka jak podalam pieknie oczyszcza i nawilza skore glowy przy okazji oczyszczajac i odzywiajac wlos :)

Molka trzymam kciuki

U mnie też pracowicie. M w wojsku bo tam ma dodatkowa pracę raz w miesiącu na weekend... Oli został w w domu ja skończyłam na zakupy. Teraz leniuchujemy ale potem pranie, sprzątanie itp.
Znów spać nie mogłam.

MisiaJasia możesz zrobić swoją odżywkę ja olejuje włosy olejem kokosowy i olejem rycynowym albo oliwa z oliwek. Raz w tygodniu albo 2 razy w tygodniu zależy.

A ty ta odżywkę kładziesz na umyte mokre włosy czy na suche? Pytam bo moja córcia ma kręcone ;)

A ty ta odżywkę kładziesz na umyte mokre włosy czy na suche? Pytam bo moja córcia ma kręcone ;)
Kłade na suche.. w kapieli wodnej rozpuszczam olej do plynnej konsystencji.. wyciagam miseczke z wody.. dodaje miod i jogurt naturalny i dokladnie mieszam az wyjdzie jednolita kremowa masa a potem na wloski i skore glowy.. trzymam tak godzine i potem myje wlosy jak zawsze :)

Efekt widoczny golym okiem :) kladac sie spac w mokrych wlosach rano wstaje z takimi :)
FB_IMG_1556527554296.jpeg

reklama
Do góry