reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
@młoda1994 wiem, że ci to nie pomoże, ale ja dzisiaj specjalnie zerwałam się rano żeby zrobić obciążenie glukozą bo mi cukier skacze i podejrzewał lekarz cukrzycę ciążową, i dupa blada, bo mi tak cukier na czczo poszybował że babka nie wyraziła zgody na to badanie w labie. Także witaj insulino coś czuję, bo dietą nie jestem w stanie utrzymać tego dziadostwa w ryzach, a już rano na czczo to w ogóle.

@MisiaJasia mi nigdy testy owu nie pokazały owu ;)
Hmm.. czyli testy owu to wyzysk dla naiwnych [emoji23]

Powtórz test albo leć na bete.
Powtórz albo idź na betę. Ja osobiście robiłam pink test strumieniowy
Nie wiem właśnie, pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby była połowa zaróżowiona, ale bez kreski. Jeśli do końca tygodnia nie będzie miesiączki, to idę w poniedziałek z samego rana na betę i od razu zapiszę się do gine. Dziwne, że po odstawieniu progesteronu nie wywołała się miesiączka. Może jakoś później przyjdzie i mi się cykl wydłuży.

Szkoda, trochę jednak zawsze ma się nadzieję, że się zobaczy tę drugą kreskę mimo, że staramy się nie nastawiać :(

Nie wiem właśnie, pierwszy raz mi się zdarzyło, żeby była połowa zaróżowiona, ale bez kreski. Jeśli do końca tygodnia nie będzie miesiączki, to idę w poniedziałek z samego rana na betę i od razu zapiszę się do gine. Dziwne, że po odstawieniu progesteronu nie wywołała się miesiączka. Może jakoś później przyjdzie i mi się cykl wydłuży.

Szkoda, trochę jednak zawsze ma się nadzieję, że się zobaczy tę drugą kreskę mimo, że staramy się nie nastawiać :(
A nie zaaplikowalas za dużo moczu w ten test? Bo mi on wyglada trochę na taki przelany :D

Niektórym dziewczynom wychodzą i ładnie pokazują, mi w czasie ich używania pokazały się raptem 3 razy blade kreski (łącznie w 2 cyklach), także nie wiem, dla mnie to chwyt marketingowy, albo mój organizm jest jakiś inny;)
Bladą kreske to mam na kazdym.. ale na zadnym nie mam ciut ciemniejszej zeby sugerowala ze cos sie dzieje [emoji848]

Tylko mnie zastanawia to ze mialam ostry ból jajnika i dalabym sobie reke uciac ze to na owu.. ale testy owulacyjne negatywne.. wiec nie wiem.. dziwne to wszystko..

Ja juz na nogach.. ogarniam sniadanie.. pogonie dzieci do szkoly i bede sie szykowac na 9:30 do lekarza.. pierwsze co to bede pytac czy widad owu lub ze jest po czy moze przed.. bo zglupialam kompletnie..
Ja nie chce być złym prorokiem ale dokładnie taki sam miałam teraz cykl :(
Ale może Twój organizm jest inny. Czekam na twoje wieści od lekarza. Ja po stracimy cyklu dostałam od nowego cyklu Aromek i clo.

Co do testów owu raz robiłm zawsze miały kilka dni blada kreskę a po wizycie lekarz owulacji nie widział. Także ja im nie ufam

reklama
Ja nie chce być złym prorokiem ale dokładnie taki sam miałam teraz cykl :(
Ale może Twój organizm jest inny. Czekam na twoje wieści od lekarza. Ja po stracimy cyklu dostałam od nowego cyklu Aromek i clo.
Zatem tak.. lewy jajnik budowa prawidlowa z pęcherzykie dominującym.. prawego jajnika dlugo nie mogla znalezc.. wymieszkala mi tam tak ze do teraz boli.. znalazla, budowa prawidlowa.. sluz prawidlowy, szyjka macicy punktowata (cokolwiek to znaczy).. za 6 tyg odbior cytologii

Do góry