reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Życzę Ci oby jutro lekarz zobaczył owulacje oby się nie skończyło tak jak u mnie ze niestety jej brak i cykliknij w du...e
Tylko mnie zastanawia to ze mialam ostry ból jajnika i dalabym sobie reke uciac ze to na owu.. ale testy owulacyjne negatywne.. wiec nie wiem.. dziwne to wszystko..

Ja juz na nogach.. ogarniam sniadanie.. pogonie dzieci do szkoly i bede sie szykowac na 9:30 do lekarza.. pierwsze co to bede pytac czy widad owu lub ze jest po czy moze przed.. bo zglupialam kompletnie..

reklama
Misia, trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak będziesz po [emoji6]
Dam znac na pewno.. troche sie stresuje.. dlugie plamienia przed @.. ciagle bole w podbrzuszu.. teraz ten klujacy bol jajnika poza przewidywanym terminem owu w polaczeniu z negatywnymi testami owu.. znowu inna lekarka (co chwile sie tam lekarz zmienia w przychodni).. milion mysli na sekunde..

No nic, zrobiłam test (1 dzień po spodziewanej miesiączce, która nie przyszła) i test 10 wyszedł negatywny. Co prawda wyszedł dziwnie, bo zaróżowiła się druga połowa okienka, ale tak czy siak drugiej kreski brak.
970886

reklama
Do góry