reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Kobietki pomóżcie. Lekarz kazał brać ovarin i capivit A + E. Pytanie czy odłożyć resztę moich suplementów? Jem dodatkowo Vitaminall i Suolementy na włosy. Nie wiem czy to wszystko można mieszać
Kochanie ja jak mi lekarz coś przepisuje zawsze mu mowie co biorę jeszcze. Także myślę że na chwilę odłożyć twoje witaminy i na kolejnej kontroli zapytać czy możesz brać razem

reklama
Dziękuję [emoji3059] na pewno rady zastosuje.

Tak to jest miałam 1000 pytan A o połowę zapomniałam zapytać
Popatrz na skład zeby nie było ze w każdej wit jest jakaś duża dawka. Ovarin bierz bo on super jest na owu
Kochanie ja jak mi lekarz coś przepisuje zawsze mu mowie co biorę jeszcze. Także myślę że na chwilę odłożyć twoje witaminy i na kolejnej kontroli zapytać czy możesz brać razem

Wiecie co.. tak sobie robie te testy owu.. i one to chyba do d... są.. albo u mnie brak owulacji.. wszystkie negatywne.. [emoji848] jutro gin.. ciekawe co powie..

Wiecie co.. tak sobie robie te testy owu.. i one to chyba do d... są.. albo u mnie brak owulacji.. wszystkie negatywne.. [emoji848] jutro gin.. ciekawe co powie..
Życzę Ci oby jutro lekarz zobaczył owulacje oby się nie skończyło tak jak u mnie ze niestety jej brak i cykliknij w du...e

Witam. Moge sie przylaczyc? :) zalozylam osobny temat ale widze ze tu was wiecej :) staramy sie o dzidziusia od 3 miesiecy. Okres mialam 15 kwietnia testy owulacyjne pokazaly sie pozytywnie wyszly 28 i 29 kwietnia i oczywiscie bylo przytulanko. Aktualnie jestem 25dc (mam 30dc) wiec zostalo mi 6 dni do okresu. Na dzien dzisiejszy mam od srodka wszystko rozpuchlnione ogolnie wiecej sluzu niz zazwyczaj no i dzisiaj mialam jednorazowe plamienie koloru jak kawa z mlekiem. Pozniej na papierze znalazlam pojedyncza nitke krwi razem z duza iloscia sluzu. Na testy za wczesnie bo domyslam sie ze i tak by nic nie pokazaly wiec czekam na cud :)

Witam. Moge sie przylaczyc? :) zalozylam osobny temat ale widze ze tu was wiecej :) staramy sie o dzidziusia od 3 miesiecy. Okres mialam 15 kwietnia testy owulacyjne pokazaly sie pozytywnie wyszly 28 i 29 kwietnia i oczywiscie bylo przytulanko. Aktualnie jestem 25dc (mam 30dc) wiec zostalo mi 6 dni do okresu. Na dzien dzisiejszy mam od srodka wszystko rozpuchlnione ogolnie wiecej sluzu niz zazwyczaj no i dzisiaj mialam jednorazowe plamienie koloru jak kawa z mlekiem. Pozniej na papierze znalazlam pojedyncza nitke krwi razem z duza iloscia sluzu. Na testy za wczesnie bo domyslam sie ze i tak by nic nie pokazaly wiec czekam na cud :)
Hej witamy zawsze jest szansa i nadzieja :) myślę że poczekaj jeszcze i w pon zatestuj to będzie ok 2 tygodnie od owulacji powinno coś juz pokazać a najlepiej na bhcg

Też będę musiała zrobić wkrótce jeśli los pozwoli :D Coś jednak nie czuję żebym miała dostać dziś w terminie tę @, a jestem już po zaprzestaniu brania progesteronu między 18-27 dc. Nic się nie dzieje co by ją zapowiadało :D szkoda, że nie można po prostu zajrzeć do środka i sprawdzić co się tam dzieje! :)

Wczorajszy skok temp. był męczący, ale dziś już jest znośnie i temp. 36.9. Jestem tylko osłabiona i jakaś wrażliwa na dźwięki.
Kiedy planujesz testować?

reklama
Dziewczyny wyniki są ok nie ma się do czego przyczepić poza tym że zdiagnozowano u mnie początkowe stadium cukrzycy typu 1 wyniki dostanę do 14 dni roboczych poczta ponieważ nie dawaja do ręki.
No to dobrze że wyniki są ok. Zobaczysz jak z tą cukrzyca i dalej już tylko będzie lepiej.
Witaj rozgosc się [emoji3]

Do góry