reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny coś mnie podkusiło i zrobiłam test bo jakoś tak dziwnie się poczułam jakbym miała zemdleć... i wyszła bardzo blada druga kreska... zrobię jeszcze test z rana...
Molka, super wiadomość! :) trzymam mocno kciuki, żeby jutro rano się potwierdziło ;)

U mnie na razie cisza z @, 2 dzień spóźnienia, chyba wszystko przez te emocje i ekscytacje, że to już zaraz wszystko będzie się działo :D no nic, owulacja się przesunie, mam nadzieję, że testy pomogą w jej wyznaczeniu.

reklama
Super zatestujemy jutro z rana razem :) ja wogole nie czuje się jakby się udało bo wszystko czuje jak na @. Ostatnie dwa dni jak się kladlam spac to jakoś mnie mdlilo i raz straszna zgage miałam wtedy. Ale oby się jeszcze jutro potwierdziło testem A potem beta;)
Super! Oby obydwu nam się udało :) Dam znać i Ty też koniecznie :) Test właśnie kupiłam i czeka!

Co do objawów, to czytałam, że na początku tak właśnie jest, że odczucia przypominają te przed @.

Ja to sama nie wiem czy u mnie mogło się udać... Nie czuję się w ogóle jak przed @. Ze zmian to tylko te drażliwe piersi, a przed @ tak nie mam, wilgotność tam w środku i uniesienie szyjki macicy, podwyższona temperatura i ogromne zmęczenie i to chyba tyle. Zauważyłam jeszcze, że jakoś ładnie wyglądam od kilku dni, a przed @ zawsze wyglądam źle. Oby był ku temu powód :D

Nie, dopiero dziś termin a @ nie ma, to chyba za wcześnie i by mnie odesłali z kwitkiem. Ale piersi zaczynają mnie boleć coraz bardziej i już sama nie wiem co o tym myśleć. Pewnie powinnam nie myśleć i poczekać :D A swoją drogą zawsze zastanawiałam się jak to jest z tą szyjką macicy po zapłodnieniu. Nie znalazłam nigdy konkretnej odpowiedzi.
Ponoć w ciąży jest rozpulchiona i ma śluz. Ja mam śluzu mało ale fakt u mnie szyjka macicy jest jakby spuchniete taka. To da się wyczuc ręką.

Dziewczyny moje gratulacje ! Wszystko ładnie brzmi [emoji847]

Ja już cały cykl czuje lewy jajnik. Nie wiem o co chodzi nie miałam nigdy problemów. Od poprzedniego 1 dnia cyklu, A dziś już 5d następnego cyklu [emoji52] nie wiem co to za boleści.

Kobietki pomóżcie. Lekarz kazał brać ovarin i capivit A + E. Pytanie czy odłożyć resztę moich suplementów? Jem dodatkowo Vitaminall i Suolementy na włosy. Nie wiem czy to wszystko można mieszać

Kobietki pomóżcie. Lekarz kazał brać ovarin i capivit A + E. Pytanie czy odłożyć resztę moich suplementów? Jem dodatkowo Vitaminall i Suolementy na włosy. Nie wiem czy to wszystko można mieszać

Popatrz na skład zeby nie było ze w każdej wit jest jakaś duża dawka. Ovarin bierz bo on super jest na owu

reklama
Dziewczyny wyniki są ok nie ma się do czego przyczepić poza tym że zdiagnozowano u mnie początkowe stadium cukrzycy typu 1 wyniki dostanę do 14 dni roboczych poczta ponieważ nie dawaja do ręki.

Do góry