reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja właśnie zamówiłam na doz castagnus i od jutra będę brać , cykle mam regularne ale zeby zbić prolaktyne. Lekarz mówił mi ze bez sensu zbijać bo jeśli miała by wpływ na zajście w ciąże to tez miałabym nieregularne miesiączki a Niemam takich
Ja też biorę Castagnus, od poniedziałku :) Czytałam same dobre opinie. U mnie PCOS i oczywiście prolaktyna też za duża.

reklama
Dziewczyny, co może oznaczać, że dziś w dzień terminu @ szyjka macicy uniosła się i stała się bardzo miękka i pokryta jest dużą ilością takiego białego gęstego śluzu? Wie może któraś z Was?

Ostatnio moja mama mówi : pijcie przez 3 miesiące pokrzywe 2 razy dzienne i napewno będzie ciąża.. może ma racje . Pokrzywa oczyszcza organizm

Byłaś u lekarza ?
Nie, dopiero dziś termin a @ nie ma, to chyba za wcześnie i by mnie odesłali z kwitkiem. Ale piersi zaczynają mnie boleć coraz bardziej i już sama nie wiem co o tym myśleć. Pewnie powinnam nie myśleć i poczekać :D A swoją drogą zawsze zastanawiałam się jak to jest z tą szyjką macicy po zapłodnieniu. Nie znalazłam nigdy konkretnej odpowiedzi.

Dziewczyny, co może oznaczać, że dziś w dzień terminu @ szyjka macicy uniosła się i stała się bardzo miękka i pokryta jest dużą ilością takiego białego gęstego śluzu? Wie może któraś z Was?
Nie, dopiero dziś termin a @ nie ma, to chyba za wcześnie i by mnie odesłali z kwitkiem. Ale piersi zaczynają mnie boleć coraz bardziej i już sama nie wiem co o tym myśleć. Pewnie powinnam nie myśleć i poczekać :D A swoją drogą zawsze zastanawiałam się jak to jest z tą szyjką macicy po zapłodnieniu. Nie znalazłam nigdy konkretnej odpowiedzi.
Kochana może zrób test?

Kochana może zrób test?
Właśnie zastanawiam się czy jutro rano przed pracą nie skoczyć na betaHCG. Co o tym sądzisz? Ostatnia miesiączka 11.04, owu 25.04, to jutro zaczynałby się teoretycznie 5 tydzień ciąży i 3 tydzień od zapłodnienia. To już betaHCG powinna wyjść wyżej niż 5.0 prawda?

Właśnie zastanawiam się czy jutro rano przed pracą nie skoczyć na betaHCG. Co o tym sądzisz? Ostatnia miesiączka 11.04, owu 25.04, to jutro zaczynałby się teoretycznie 5 tydzień ciąży i 3 tydzień od zapłodnienia. To już betaHCG powinna wyjść wyżej niż 5.0 prawda?
Jeżeli owulacje miałaś tak jak piszesz to beta powinna Ci już ładnie wyjść:) ja mam mieć @ pojutrze i owulke wg testów miałam 26-27 kwietnia A test 10 pokazał po południu jasna kreseczke więc beta z krwi tym bardziej w twoim przypadku powinna wyjść:)

Jeżeli owulacje miałaś tak jak piszesz to beta powinna Ci już ładnie wyjść:) ja mam mieć @ pojutrze i owulke wg testów miałam 26-27 kwietnia A test 10 pokazał po południu jasna kreseczke więc beta z krwi tym bardziej w twoim przypadku powinna wyjść:)
O to prawie tak samo wszystko mamy! W takim razie skoro mówisz, że test 10 coś wykazał to idę do sklepu i kupię :) Może już to jutro rano da mi jakąś odpowiedź :) No i gratulacje kochana!

reklama
O to prawie tak samo wszystko mamy! W takim razie skoro mówisz, że test 10 coś wykazał to idę do sklepu i kupię :) Może już to jutro rano da mi jakąś odpowiedź :) No i gratulacje kochana!
Super zatestujemy jutro z rana razem :) ja wogole nie czuje się jakby się udało bo wszystko czuje jak na @. Ostatnie dwa dni jak się kladlam spac to jakoś mnie mdlilo i raz straszna zgage miałam wtedy. Ale oby się jeszcze jutro potwierdziło testem A potem beta;)

Do góry