reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Witam. Moge sie przylaczyc? :) zalozylam osobny temat ale widze ze tu was wiecej :) staramy sie o dzidziusia od 3 miesiecy. Okres mialam 15 kwietnia testy owulacyjne pokazaly sie pozytywnie wyszly 28 i 29 kwietnia i oczywiscie bylo przytulanko. Aktualnie jestem 25dc (mam 30dc) wiec zostalo mi 6 dni do okresu. Na dzien dzisiejszy mam od srodka wszystko rozpuchlnione ogolnie wiecej sluzu niz zazwyczaj no i dzisiaj mialam jednorazowe plamienie koloru jak kawa z mlekiem. Pozniej na papierze znalazlam pojedyncza nitke krwi razem z duza iloscia sluzu. Na testy za wczesnie bo domyslam sie ze i tak by nic nie pokazaly wiec czekam na cud :)
Witaj :)
To mogła być implantacja. Trzymam kciuki

reklama
Dziewczyny czy wam się zdarzały cykle bez owulacji i tez wam się tak ten czas ciągnął??
Ja już wariuje kiedy ta @ przyjdzie bo cykl stracony i czekam na następny

Dziewczyny, co może oznaczać, że dziś w dzień terminu @ szyjka macicy uniosła się i stała się bardzo miękka i pokryta jest dużą ilością takiego białego gęstego śluzu? Wie może któraś z Was?
U mnie w dzień spodziewane @ też się mocno podniosła. Nie pamiętam jednak czy była miękka, czy twarda. Na pewno ma ciąży zamyka się. Jak ma przyjść @ musi być lekko otwarta, żeby @ mogła się wydostać.

No to dobrze że wyniki są ok. Zobaczysz jak z tą cukrzyca i dalej już tylko będzie lepiej. Witaj rozgosc się [emoji3]
Od Endo otrzymałam receptę do AOK i AOK ma mi odesłać listę osób w moim mieście którzy będą układać mi dietę i dopasuja ćwiczenia tak aby nie spowodować nawrotu ataków padaczki. No i AOK mi to wszystko zapłaci i otrzymam dodatek finansowy do diety który mi się należy przy takiej chorobie. No jeśli dieta i wysiłek fizyczny nie pomoże to wtedy została operacja zmniejszenia żołądka która też mi opłaci AOK jedyny minus tego wszystkiego to muszę odłożyć starania o dziecko. Kazał się teraz zabezpieczać ale nie wiem czy to ma sens jeśli i tak nie zachodze w ciążę od 4 lat.

U mnie w dzień spodziewane @ też się mocno podniosła. Nie pamiętam jednak czy była miękka, czy twarda. Na pewno ma ciąży zamyka się. Jak ma przyjść @ musi być lekko otwarta, żeby @ mogła się wydostać.
Testuję jutro, najwyżej wyjdzie negatywny i przynajmniej będę wiedziała na czym stoję :)

Do tej pory nie umiem sprawdzić tego czy jest otwarta czy zamknięta. Cały czas odczuwam to samo... Może kiedyś mi się uda to zrozumieć :) Póki co rozróżniam tylko wysokość i właśnie twardość/miękkość.

@ nadal nie ma. Ciekawa jestem czy w nocy mnie nie zaskoczy!

reklama
Do góry