Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie mam ze swoją zbyt dobrych relacji, wiec sie wstrzymam [emoji849]Dziewczyny a ja tak myśle, teściowej nie powiecie?
Niestety teraz był cykl bez owulacji teraz na dufostanie planowana @ na 20 mają potem tabletki i lecimy dalej z fikołkamiTo mamy tak samo [emoji6] Trzymam kciuki za szybkie powiększenie rodziny. Kiedy masz owu?
Uda się, w końcu musi [emoji6] tyle już przykrych rzeczy Cie spotkało... czas to odwrócić. Czas na szczęście [emoji6]
Zgadzam się ale nawet jeśli nie masz 12tc A kończy ci się umowa i pracodawca jej nie przedłuży to możesz iść do sądu pracy. Przepis mówi że kobieta w ciąży jest chroniona od pierwszego dnia ciąży aż do dnia koedy dziecko się pojawi na świecie.
Trzymam kciuki, aby w kolejnym cyklu się udało [emoji106]Niestety teraz był cykl bez owulacji teraz na dufostanie planowana @ na 20 mają potem tabletki i lecimy dalej z fikołkami
Oj nie mam pojęcia z kolei mój m chce bliźniaki a najlepiej parker na razTrzymam kciuki, aby w kolejnym cyklu się udało [emoji106]
My to wgl chcielibyśmy celować w dziewczynkę, ciekawe czy się uda jeśli przytulanki będą przed owu, czy to tylko mity [emoji16]
Ja mam bliźniaki w rodzinie, więc szansa jest, ale wolę jedno, z dwójką mogłoby być ciężko [emoji16]Oj nie mam pojęcia z kolei mój m chce bliźniaki a najlepiej parker na raz
Dziewczyny a ja tak myśle, teściowej nie powiecie?
Ja to tez bym chciala blizniaki.. cudownie sie taki chowa bylam macochą dla blizniat przez 3 lata od ich 1 do 4 roku zycia.. jestem oczarowana po dzis dzienOj nie mam pojęcia z kolei mój m chce bliźniaki a najlepiej parker na raz