molka84
Zaangażowana w BB
Hehehe wiesz pewnie że najlepiej poczekać Ale ja niestety jeżeli chodzi o testowanie to jestem w gorącej wodzie kąpanaA nie lepiej poczekać do dnia miesiączki z testem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe wiesz pewnie że najlepiej poczekać Ale ja niestety jeżeli chodzi o testowanie to jestem w gorącej wodzie kąpanaA nie lepiej poczekać do dnia miesiączki z testem?
Dziękuję. Szczerze mówiąc i tak wątpię że coś wyjdzie. 29 dc wypada mi w czwartek więc i Tak jeszcze muszę czekać... A mam test który sobie leży i strasznie mnie kusi... nie wyjdzie to trudno będę czekać wówczas na @.Doskonale to rozumiem. Oczywiście zrobisz jak uważasz ale już tyle czekasz to 2 dni nie zaszkodzi. A zrobisz test 29 dc A 31 dc pojawi się miesiączka i będzie rozczarowanie. Oczywiście życzę Ci abyś zafasolkowala i na teście ujrzała dwie kreski. Ale ja bym jednak poczekala ze strachu przed rozczarowaniem lub zobaczeniem na teście jednej kreski.
Dziękuję. Szczerze mówiąc i tak wątpię że coś wyjdzie. 29 dc wypada mi w czwartek więc i Tak jeszcze muszę czekać... A mam test który sobie leży i strasznie mnie kusi... nie wyjdzie to trudno będę czekać wówczas na @.
Wiem jak kiedyś miałam test w domu też mnie kusilo teraz nie trzymam w domu i mam święty spokój. Chociaż u mnie standardowo co miesiąc @ przychodzi tylko czasami w terminie A czasami się spóźnia parę dni chociaż od 5 miesięcy się miesiąc w miesiąc spóźnia. Zobaczymy jak będzie teraz w maju.Dziękuję. Szczerze mówiąc i tak wątpię że coś wyjdzie. 29 dc wypada mi w czwartek więc i Tak jeszcze muszę czekać... A mam test który sobie leży i strasznie mnie kusi... nie wyjdzie to trudno będę czekać wówczas na @.
Trzymam kciuki zatem aby się udało kochana :*Wiem jak kiedyś miałam test w domu też mnie kusilo teraz nie trzymam w domu i mam święty spokój. Chociaż u mnie standardowo co miesiąc @ przychodzi tylko czasami w terminie A czasami się spóźnia parę dni chociaż od 5 miesięcy się miesiąc w miesiąc spóźnia. Zobaczymy jak będzie teraz w maju.
Macierzyński będzie Ci wypłacal zus jeśli nie przedłuża Ci umowy no a co do femibionu to ogólnie zaleca się żeby kwas foliowy przyjmować minimum miesiac a najlepiej 3 miesiące przed ciążą, wydaje mi się ze spokojnie możesz zacząć staraniaCześć dziewczyny [emoji6]
Też tak się zastanawiam nad moją umową, czy mi przedłużą po ciąży [emoji848] umowę mam do lutego przyszłego roku, kolejna powinna być już na nieokreślony.. Do tej pracy potem już na pewno nie wrócę, ale fajnie by bylo jakby mi przedłużyli, żeby na macierzyńskim kaska też wpadała.
Myślę też nad tym, czy nie zacząć starań już w maju, nie mogę się już doczekać.. Co prawda femibion biore od dziś, ale wcześniej brałam folic od końca stycznia, w kwietniu mniej regularnie.
Myślicie, że można się starać już w maju (owulacja teoretycznie 22.05), czy lepiej zaczekać i minimum ten jeden pełny miesiąc brać femibion?
Trzymam kciuki zatem aby się udało kochana :*