reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

To mamy tak samo [emoji6] Trzymam kciuki za szybkie powiększenie rodziny. Kiedy masz owu?
Uda się, w końcu musi [emoji6] tyle już przykrych rzeczy Cie spotkało... czas to odwrócić. Czas na szczęście [emoji6]
Jedynie jakie szczęście mnie spotkało w całym Tym życiu to mój mąż. Resztę to wszystko do dupy.

reklama
Żeby było śmiesznie moja siostra zaciazyla z drugim dzieckiem parę dni przed końcem umowy i przedłużyli ta umowę teraz też umowa miała jej się skończyć i zaszła z trzecim i znowu jej przedłużyli umowę o pracę do dnia porodu. [emoji23][emoji23]
Tylko w momencie kiedy ma umowę na nieokreślony . Jeśli określony i jest data przed 12 tyg ciąży to ma prawo nie przedłużyć umowy .

Ja to tez bym chciala blizniaki.. cudownie sie taki chowa :) bylam macochą dla blizniat przez 3 lata od ich 1 do 4 roku zycia.. jestem oczarowana po dzis dzien :)
Ja mam koleżankę z blizniaczkami są cudowne ale jak widziałam jak ona pod koniec ciąży się męczyła to było dla mnie straszne

U mnie też w rodzinie są bliźniaki i ze strony mojego m też są bliźniaki. Może jak w końcu zaskoczę to od razu z dwójką [emoji23][emoji23]
Ja mam bliźniaki w rodzinie, więc szansa jest, ale wolę jedno, z dwójką mogłoby być ciężko [emoji16]
Chociaż parka od razu to wspaniałe rozwiazanie

Ja dobilam do 100 kg ! I oddychać się nie dało na wznak leżąc , a brzuch przewracalam rękami jak się obracałam
Koleżanka jedna lada dzień ma.rodzic spotkałam ja w sobotę brzuch potężny pytam czy bliźniaki a ona ze jedno. To się trochę zdziwiłam Gabi zanim zaszła dziewczyna 160cm 55kg wagi teraz ma wadę 97

Ja postanowiłam że tym razem jak będę w ciazy będę to ukrywała ile się będzie dało. Oczywiście pierwszy dowie się m. Ostatnim razem mój m nie mógł się powstrzymać i powiedział większej grupie osób ponieważ byliśmy na weselu. 2 dni później dowiedziałam się że straciliśmy fasolkę...

Ja to jedyny plus jaki póki co widzę w posiadaniu bliźniaków to jedna ciąża i jeden poród... Chociaż przebieg ciąży o wiele cięższy pewnie, wiec póki co wystarczy mi jedno, najwyżej kolejnego nie będzie jak się zrażę do rodzenia.
Chociaż kto wie, co los przyniesie [emoji848]

Koleżanka jedna lada dzień ma.rodzic spotkałam ja w sobotę brzuch potężny pytam czy bliźniaki a ona ze jedno. To się trochę zdziwiłam Gabi zanim zaszła dziewczyna 160cm 55kg wagi teraz ma wadę 97
Ja w drugiej ciazy mialam 120cm w pasie.. w pierwszej dobilam do 100cm.. a nornalny obwod pasa waha mi sie miedzy 65 a 70cm ;) wiec i w pojedynczej ciazy mozna osiagnac monstrualne gabaryty [emoji23]

reklama
Ja to jedyny plus jaki póki co widzę w posiadaniu bliźniaków to jedna ciąża i jeden poród... Chociaż przebieg ciąży o wiele cięższy pewnie, wiec póki co wystarczy mi jedno, najwyżej kolejnego nie będzie jak się zrażę do rodzenia.
Chociaż kto wie, co los przyniesie [emoji848]
Ja to bym blizniaki chciala glownie z racji swojego wieku.. mam obawy ze moge nie zdazyc z kolejnym bo juz sie czas robi niebezpieczny.. 35 lat to juz nie hop siup przeciez..

Do góry