reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

To mamy tak samo [emoji6] Trzymam kciuki za szybkie powiększenie rodziny. Kiedy masz owu?
Uda się, w końcu musi [emoji6] tyle już przykrych rzeczy Cie spotkało... czas to odwrócić. Czas na szczęście [emoji6]
Jedynie jakie szczęście mnie spotkało w całym Tym życiu to mój mąż. Resztę to wszystko do dupy.

reklama
Żeby było śmiesznie moja siostra zaciazyla z drugim dzieckiem parę dni przed końcem umowy i przedłużyli ta umowę teraz też umowa miała jej się skończyć i zaszła z trzecim i znowu jej przedłużyli umowę o pracę do dnia porodu. [emoji23][emoji23]
Tylko w momencie kiedy ma umowę na nieokreślony . Jeśli określony i jest data przed 12 tyg ciąży to ma prawo nie przedłużyć umowy .

Ja to tez bym chciala blizniaki.. cudownie sie taki chowa :) bylam macochą dla blizniat przez 3 lata od ich 1 do 4 roku zycia.. jestem oczarowana po dzis dzien :)
Ja mam koleżankę z blizniaczkami są cudowne ale jak widziałam jak ona pod koniec ciąży się męczyła to było dla mnie straszne

U mnie też w rodzinie są bliźniaki i ze strony mojego m też są bliźniaki. Może jak w końcu zaskoczę to od razu z dwójką [emoji23][emoji23]
Ja mam bliźniaki w rodzinie, więc szansa jest, ale wolę jedno, z dwójką mogłoby być ciężko [emoji16]
Chociaż parka od razu to wspaniałe rozwiazanie

Ja dobilam do 100 kg ! I oddychać się nie dało na wznak leżąc , a brzuch przewracalam rękami jak się obracałam
Koleżanka jedna lada dzień ma.rodzic spotkałam ja w sobotę brzuch potężny pytam czy bliźniaki a ona ze jedno. To się trochę zdziwiłam Gabi zanim zaszła dziewczyna 160cm 55kg wagi teraz ma wadę 97

Ja postanowiłam że tym razem jak będę w ciazy będę to ukrywała ile się będzie dało. Oczywiście pierwszy dowie się m. Ostatnim razem mój m nie mógł się powstrzymać i powiedział większej grupie osób ponieważ byliśmy na weselu. 2 dni później dowiedziałam się że straciliśmy fasolkę...

Ja to jedyny plus jaki póki co widzę w posiadaniu bliźniaków to jedna ciąża i jeden poród... Chociaż przebieg ciąży o wiele cięższy pewnie, wiec póki co wystarczy mi jedno, najwyżej kolejnego nie będzie jak się zrażę do rodzenia.
Chociaż kto wie, co los przyniesie [emoji848]

Koleżanka jedna lada dzień ma.rodzic spotkałam ja w sobotę brzuch potężny pytam czy bliźniaki a ona ze jedno. To się trochę zdziwiłam Gabi zanim zaszła dziewczyna 160cm 55kg wagi teraz ma wadę 97
Ja w drugiej ciazy mialam 120cm w pasie.. w pierwszej dobilam do 100cm.. a nornalny obwod pasa waha mi sie miedzy 65 a 70cm ;) wiec i w pojedynczej ciazy mozna osiagnac monstrualne gabaryty [emoji23]

reklama
Ja to jedyny plus jaki póki co widzę w posiadaniu bliźniaków to jedna ciąża i jeden poród... Chociaż przebieg ciąży o wiele cięższy pewnie, wiec póki co wystarczy mi jedno, najwyżej kolejnego nie będzie jak się zrażę do rodzenia.
Chociaż kto wie, co los przyniesie [emoji848]
Ja to bym blizniaki chciala glownie z racji swojego wieku.. mam obawy ze moge nie zdazyc z kolejnym bo juz sie czas robi niebezpieczny.. 35 lat to juz nie hop siup przeciez..

Do góry