reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Ja to bym blizniaki chciala glownie z racji swojego wieku.. mam obawy ze moge nie zdazyc z kolejnym bo juz sie czas robi niebezpieczny.. 35 lat to juz nie hop siup przeciez..
Ja mam 27 zaraz 28 i tez.się zastanawiam z mezem czy nie za późno się wzięliśmy. Mój mąż a 35 wiec tez juz nie 1 młodości ze tak brzydko powiem

reklama
Ja to bym blizniaki chciala glownie z racji swojego wieku.. mam obawy ze moge nie zdazyc z kolejnym bo juz sie czas robi niebezpieczny.. 35 lat to juz nie hop siup przeciez..
Misia chciałabyś mieć czwórkę? Szalona kobieta z Ciebie [emoji16] ogólnie podziwiam wszystkie kobiety, które decydują się na drugie i kolejne dziecko. Mnie to wszystko serio przeraża [emoji849]

Koleżanka jedna lada dzień ma.rodzic spotkałam ja w sobotę brzuch potężny pytam czy bliźniaki a ona ze jedno. To się trochę zdziwiłam Gabi zanim zaszła dziewczyna 160cm 55kg wagi teraz ma wadę 97
O matko niemożliwe ..ponad 40 kg przybrać?? Na końcu ciąży jest ciężko ale ogólnie polecam, patrzeć jak razem się wychowują, jak się kochają mocno :)

Ja mam 27 zaraz 28 i tez.się zastanawiam z mezem czy nie za późno się wzięliśmy. Mój mąż a 35 wiec tez juz nie 1 młodości ze tak brzydko powiem
No ja o wiek swojego chlopa sie nie martwie bo to mlodziak bardzo ;P
Dwoje dzieci mam z pierwszego malzenstwa.. 10 i 13 lat skonczą jesienia.. i teraz bym znow chciala 2 zeby jak bedzie jedno nie czulo.sie samotne (ja mialam siostry o 10 i 7 lat starsze i one wszedzie razem a ja mala glizda sama sobie jak jedynaczka).. ale czas pokaze jak to bedzie.. nie mam wielkiego parcia na ciaze i dziecko.. ale jesli dorobie sie kolejnego trzeciego to z pewnoscia bede dazyc to jeszcze jednego w krotkim czasie wszystkimi.siłami [emoji16]

Misia chciałabyś mieć czwórkę? Szalona kobieta z Ciebie [emoji16] ogólnie podziwiam wszystkie kobiety, które decydują się na drugie i kolejne dziecko. Mnie to wszystko serio przeraża [emoji849]
Zawsze chcialam miec 4 dzieci! Juz w pierwszej ciazy mowilam ze 2 po roku teraz.. i dwojke za 10-15 lat dla.odmlodzenia.. plan spalil na.panewce juz na starcie.. bo drugi syn byl po 3 latach [emoji23]

Zawsze chcialam miec 4 dzieci! Juz w pierwszej ciazy mowilam ze 2 po roku teraz.. i dwojke za 10-15 lat dla.odmlodzenia.. plan spalil na.panewce juz na starcie.. bo drugi syn byl po 3 latach [emoji23]
Ale druga część planu jeszcze do wykonania [emoji16]

A swoja drogą napieprza mnie ten brzuch ostro.. i na krzyz zaczelo promieniowac.. az na Janka warcze co chwile.. a On biedny taki kochany dla mnie.. wątpie zeby owulacja byla wczesniej.. sluz mam gesty, kremowy.. typowy przed owulacją.. tulaski byly w sobote i niedziele.. wczoraj padlismy oboje jak kawki.. ciekawe co to bedzie jak przyjdzie termin @ [emoji848]

A swoja drogą napieprza mnie ten brzuch ostro.. i na krzyz zaczelo promieniowac.. az na Janka warcze co chwile.. a On biedny taki kochany dla mnie.. wątpie zeby owulacja byla wczesniej.. sluz mam gesty, kremowy.. typowy przed owulacją.. tulaski byly w sobote i niedziele.. wczoraj padlismy oboje jak kawki.. ciekawe co to bedzie jak przyjdzie termin @ [emoji848]
A masz testu owulacyjne? Może zrób? Bo jakby nie patrzeć owu mogła się przesunąć [emoji848]

reklama
Do góry