reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Cześć! My w drodze do Krakowa, do domku . Wszędzie dobrze ale ..ja też dziś się zdenerwowalam i łzy w oczach miałam, bo chciałam już wracać a mój jeszcze kawka , działaczka itp..a droga daleka. Musimy po drodze nasze koty odebrać od szwagra. Dobrze że słonko w końcu :) dobrego dnia!

reklama
Cześć! My w drodze do Krakowa, do domku . Wszędzie dobrze ale ..ja też dziś się zdenerwowalam i łzy w oczach miałam, bo chciałam już wracać a mój jeszcze kawka , działaczka itp..a droga daleka. Musimy po drodze nasze koty odebrać od szwagra. Dobrze że słonko w końcu :) dobrego dnia!
Spokojnej i bezpiecznej drogi :)

Widzę ze sprzeczki z m wczoraj u nas tak samo chyba to nie ta faza księżyca albo pogoda wczoraj nie taka.
Ale dziś od rana mój m przechodzi sam siebie dostałam śniadanie i kawkę do łóżka pyta co robimy na obiadek gdzie chce iść. Ze na 17 do kina na film kupił bilety normalnie szok.

Dziewczyny nie myślcie że cykl jest stracony! Ja też myślalam ze mój jest stracony, jakoś bardzo nie pilnowalam owulacji, nastawiałam się dopiero na gruntowne przebadanie. Nawet jestem umowiona na 10 maja na monitoring cyklu a tu co? 2 krechy :) i 10 maja pójdę do gin ale w całkiem innej sprawie :D

A właśnie kiedy wybieracie się do gin? Ja jutro po becie ale to tylko po receptę. A później na usg to chyba koło 8 tygodnia ;)

reklama
Do góry