reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
A jak tam w ogole koncowka waszych majoweczek? Ja dzien wolny a wypralam 5 pralek prania (bo jeszcze ojcu 2 koce zwinelam korzystajac ze wyjechal do Szczecina i wroci wieczorem).. zmajstrowalam dwudaniowy obiad, teraz w lodowce chlodzi sie sernik na zimno :)
Janek dzieciakom dal kase na lody i wykorzystalismy sowicie fakt ze jestesmy w domu zupelnie sami [emoji23]
A teraz myslimy jak rozegrac akcje.. bo na 10 maja teoretycznie powinnam miec owulacje.. i 10 maja mam wizyte u gina i cytologie.. wiec te 2 dni wczesniej bysmy musieli sie wstrzymywac [emoji12] zeby male Janki pod mikroskopem nie biegaly [emoji23] od jutra bede robic testy owulacyjne i zobaczymy jak siensytuacja ma :)

Ja tez piore I prasuje. Psychicznie szykuje sie na wyjazd jutro powinna walizka przyjść i będę nas pakować.

Ja tez piore I prasuje. Psychicznie szykuje sie na wyjazd jutro powinna walizka przyjść i będę nas pakować.
Ja to musialam 2 pralki Jankowych ciuchow wyprac bo w tej austrii oprał sie raz.. a jak byl w swoich stronach to wcale.. i cos mu sporo ciuchow brak.. zastanawiam sie czy dla wygodny brudnych majtek i skarpetek nie wyrzucal [emoji23] normalnie puscic chlopa spod kontroli to masakra [emoji23]

Ja to musialam 2 pralki Jankowych ciuchow wyprac bo w tej austrii oprał sie raz.. a jak byl w swoich stronach to wcale.. i cos mu sporo ciuchow brak.. zastanawiam sie czy dla wygodny brudnych majtek i skarpetek nie wyrzucal [emoji23] normalnie puscic chlopa spod kontroli to masakra [emoji23]
Z kas to znam. Mój jak wrócił z urlopu z braćmi po 2 tygodniach to pojechał z 2 torbami wrócił z jedną i twierdził że wszystko ma a mi sporo brakowało bo wiem co pakowałam. I tez wszystko do prania bo prac się nie chciało tylko składowali

Z kas to znam. Mój jak wrócił z urlopu z braćmi po 2 tygodniach to pojechał z 2 torbami wrócił z jedną i twierdził że wszystko ma a mi sporo brakowało bo wiem co pakowałam. I tez wszystko do prania bo prac się nie chciało tylko składowali
Hahah ulzylo mi bo juz myslalam ze tylko moj taki szuszfol [emoji23]

reklama
Ja się z takiego chłopa cieszę. Bo jeśli ja czegoś nie zrobię to na bank on to zrobi. [emoji1787][emoji1787] widzi okruszek na podłodze to zaraz zbiera [emoji23][emoji23]

Do góry