Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to musialam 2 pralki Jankowych ciuchow wyprac bo w tej austrii oprał sie raz.. a jak byl w swoich stronach to wcale.. i cos mu sporo ciuchow brak.. zastanawiam sie czy dla wygodny brudnych majtek i skarpetek nie wyrzucal [emoji23] normalnie puscic chlopa spod kontroli to masakra [emoji23]Ja tez piore I prasuje. Psychicznie szykuje sie na wyjazd jutro powinna walizka przyjść i będę nas pakować.
Z kas to znam. Mój jak wrócił z urlopu z braćmi po 2 tygodniach to pojechał z 2 torbami wrócił z jedną i twierdził że wszystko ma a mi sporo brakowało bo wiem co pakowałam. I tez wszystko do prania bo prac się nie chciało tylko składowaliJa to musialam 2 pralki Jankowych ciuchow wyprac bo w tej austrii oprał sie raz.. a jak byl w swoich stronach to wcale.. i cos mu sporo ciuchow brak.. zastanawiam sie czy dla wygodny brudnych majtek i skarpetek nie wyrzucal [emoji23] normalnie puscic chlopa spod kontroli to masakra [emoji23]
Hahah ulzylo mi bo juz myslalam ze tylko moj taki szuszfol [emoji23]Z kas to znam. Mój jak wrócił z urlopu z braćmi po 2 tygodniach to pojechał z 2 torbami wrócił z jedną i twierdził że wszystko ma a mi sporo brakowało bo wiem co pakowałam. I tez wszystko do prania bo prac się nie chciało tylko składowali
Kurde to chyba ja mam takiego czyscioszka. [emoji23]