reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
To ja się wylamie. Jest ok. Zajął się mała rano, a ja jeszcze w łóżku się wyleguje :D
Wylamujemy sie razem bo ja to moze mowie ze moj mnie wkurza ale to dlatego ze ja zawsze wczesnie wstaje i jakos nie umiem pojac ze ktos moze spac do poludnia [emoji23]
Ale ogolnie dzisiaj to sie czuje szczesliwa i pelna energii.. tylko plecy mnie bolą i nogi (nie wiedzialam ze po 3 tygodniach bez chlopa juz mozna miec zakwasy po seksie) [emoji23][emoji23]

Dziękuję dziewczyny [emoji6] dzisiaj powtórzyła wyszło ciut ciemniejsze [emoji16] jutro pójdę na betę i w środę powtórzę, mam cichą nadzieję że będzie dobrze [emoji6] wierzę w to [emoji6] jedyne co to wczoraj przeziębiłem się na grillu, znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katar? Boję się że odnowia mi się zatoki [emoji58]

Mój leniwiec dzisiaj mnie zaskoczył, poszedł rano po soczki pomarańczowe, kupił czekolady dwie, cytrynę [emoji16][emoji1] no poczuł chyba obowiązek zajmować się żona w chorobie [emoji16]

Cześć kobietki ! Gratuluję fasolek! Mega się cieszę [emoji294] Troszkę mnie tutaj nie było, postanowiłam się w pełni poświęcić m bo ten cykl był dla nas bardzo trudny. Dziś 31dc, 29dc testowałam i ani cień cienia [emoji26]. Piersi przestały boleć za to brzuch ma zaraz eksplodowac pewnie lada chwila małpa przyjdzie. Jestem tym wszystkim wykończona w tym cyklu odpuszczam... niech się dzieje wola Boża.
Miłego dnia [emoji3508][emoji3508][emoji3508]

Cześć kobietki ! Gratuluję fasolek! Mega się cieszę [emoji294] Troszkę mnie tutaj nie było, postanowiłam się w pełni poświęcić m bo ten cykl był dla nas bardzo trudny. Dziś 31dc, 29dc testowałam i ani cień cienia [emoji26]. Piersi przestały boleć za to brzuch ma zaraz eksplodowac pewnie lada chwila małpa przyjdzie. Jestem tym wszystkim wykończona w tym cyklu odpuszczam... niech się dzieje wola Boża.
Miłego dnia [emoji3508][emoji3508][emoji3508]

Nie martw się , ja tez myśle ze cykl stracony , ale mam nadzieje ze się uda wkrótce

Cześć dziewczyny. Też nie zaglądałam tu sporo czasu. Widzę że sporo zafasolkowanych. Gratulacje. ❤ mam nadzieje ze przyjmiecie cie ponownie i wracam do starań. Po 3 nieudanych cyklach i po przerwie przewietrzenia głowy i myśli jestem aktualnie 15dc. Majówka w pełni serduszkowania. ❤
Miłej niedzieli dziewczynki. Obiecuję że będę częściej tu teraz zaglądać.

reklama
Cześć dziewczyny. Też nie zaglądałam tu sporo czasu. Widzę że sporo zafasolkowanych. Gratulacje. ❤ mam nadzieje ze przyjmiecie cie ponownie i wracam do starań. Po 3 nieudanych cyklach i po przerwie przewietrzenia głowy i myśli jestem aktualnie 15dc. Majówka w pełni serduszkowania. ❤
Miłej niedzieli dziewczynki. Obiecuję że będę częściej tu teraz zaglądać.
Życzę owocnych starań:)

Do góry