reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
To ja się wylamie. Jest ok. Zajął się mała rano, a ja jeszcze w łóżku się wyleguje :D
Wylamujemy sie razem bo ja to moze mowie ze moj mnie wkurza ale to dlatego ze ja zawsze wczesnie wstaje i jakos nie umiem pojac ze ktos moze spac do poludnia [emoji23]
Ale ogolnie dzisiaj to sie czuje szczesliwa i pelna energii.. tylko plecy mnie bolą i nogi (nie wiedzialam ze po 3 tygodniach bez chlopa juz mozna miec zakwasy po seksie) [emoji23][emoji23]

Dziękuję dziewczyny [emoji6] dzisiaj powtórzyła wyszło ciut ciemniejsze [emoji16] jutro pójdę na betę i w środę powtórzę, mam cichą nadzieję że będzie dobrze [emoji6] wierzę w to [emoji6] jedyne co to wczoraj przeziębiłem się na grillu, znacie jakieś domowe sposoby na ból gardła i katar? Boję się że odnowia mi się zatoki [emoji58]

Mój leniwiec dzisiaj mnie zaskoczył, poszedł rano po soczki pomarańczowe, kupił czekolady dwie, cytrynę [emoji16][emoji1] no poczuł chyba obowiązek zajmować się żona w chorobie [emoji16]

Cześć kobietki ! Gratuluję fasolek! Mega się cieszę [emoji294] Troszkę mnie tutaj nie było, postanowiłam się w pełni poświęcić m bo ten cykl był dla nas bardzo trudny. Dziś 31dc, 29dc testowałam i ani cień cienia [emoji26]. Piersi przestały boleć za to brzuch ma zaraz eksplodowac pewnie lada chwila małpa przyjdzie. Jestem tym wszystkim wykończona w tym cyklu odpuszczam... niech się dzieje wola Boża.
Miłego dnia [emoji3508][emoji3508][emoji3508]

Cześć kobietki ! Gratuluję fasolek! Mega się cieszę [emoji294] Troszkę mnie tutaj nie było, postanowiłam się w pełni poświęcić m bo ten cykl był dla nas bardzo trudny. Dziś 31dc, 29dc testowałam i ani cień cienia [emoji26]. Piersi przestały boleć za to brzuch ma zaraz eksplodowac pewnie lada chwila małpa przyjdzie. Jestem tym wszystkim wykończona w tym cyklu odpuszczam... niech się dzieje wola Boża.
Miłego dnia [emoji3508][emoji3508][emoji3508]

Nie martw się , ja tez myśle ze cykl stracony , ale mam nadzieje ze się uda wkrótce

Cześć dziewczyny. Też nie zaglądałam tu sporo czasu. Widzę że sporo zafasolkowanych. Gratulacje. ❤ mam nadzieje ze przyjmiecie cie ponownie i wracam do starań. Po 3 nieudanych cyklach i po przerwie przewietrzenia głowy i myśli jestem aktualnie 15dc. Majówka w pełni serduszkowania. ❤
Miłej niedzieli dziewczynki. Obiecuję że będę częściej tu teraz zaglądać.

reklama
Cześć dziewczyny. Też nie zaglądałam tu sporo czasu. Widzę że sporo zafasolkowanych. Gratulacje. ❤ mam nadzieje ze przyjmiecie cie ponownie i wracam do starań. Po 3 nieudanych cyklach i po przerwie przewietrzenia głowy i myśli jestem aktualnie 15dc. Majówka w pełni serduszkowania. ❤
Miłej niedzieli dziewczynki. Obiecuję że będę częściej tu teraz zaglądać.
Życzę owocnych starań:)

Do góry