DziękujęMarta możesz spokojnie brać no-spę, mówi Ci to farmaceuta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęMarta możesz spokojnie brać no-spę, mówi Ci to farmaceuta
Ja mój też wspominam dobrze, rodziłam SN bez znieczulenia synek miał 4kg i 57cm. Wyrobilismy się w 8 godzin a byłam drobna od momentu wyjścia z domu. Myśleli że nie dam rady ale położna powiedziała że mam bardzo wysoki próg bólu.Balbinka porod nie jest tak straszny ja moj wspominam bardzo dobrze! Fakt, ze rodzilam ze znieczuleniem ale dzis powiedziec Ci moge wprost ze pobolalo moze z pary razy.
Bliźniaki?Mi wody odeszły o 4 nad ranem. Dzień przed terminem klasyfikacji do CC. Bóle porodowe przeżyłam ale znieczulenie było bardzo przyjemne. O 8.20 wydobyli dziewczynki. CC nie taka straszna
Tak , 6latki obecnieBliźniaki?
Wiek mamy podobny i dzieci [emoji23] mój 2 listopada 7 latTak , 6latki obecnie
Moja córcia 2go maja skończyła 6 latekTak , 6latki obecnie