reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny ja mam ciągle obawy o tą ciąże. Nie mogę z tym sobie poradzić. W pierwszej ciąży nie myślałam o tym. Po prostu wiedziałam że będzie dobrze. A teraz to nie wiem co się ze mną dzieje
Kochana będzie dobrze napewno. Te obawy chyba są normalne. Druga ciaza wcale nie musi być taka jak pierwsza. Każda ciaza u kobiety objawia się inaczej. Także spokojnie czekaj do gin i napewno będzie wszystko w porządku. Wierzę w to.

reklama
Marta , spokojnej ciąży!
Ja teoretycznie jestem po owulacji i teraz będę czekać , pewnie za 10 dni skusZe się na test. Jeśli test owu pokazał silną kreskę a następnego dnia bledszą tzn że w tym właśnie dniu ta owulacja jest możliwa tak? Do 36 godz od ciemnej kreski.

Marta przypomnij mi , przytulanki były u was przed czy po owulacji? My 4 dni z rzędu ale akurat wczoraj ktoś nocował dodatkowo i nie udało nam się...także oby te wszesniejsze plemniki wytrwały .

Marta , spokojnej ciąży!
Ja teoretycznie jestem po owulacji i teraz będę czekać , pewnie za 10 dni skusZe się na test. Jeśli test owu pokazał silną kreskę a następnego dnia bledszą tzn że w tym właśnie dniu ta owulacja jest możliwa tak? Do 36 godz od ciemnej kreski.
Zgadza się jeśli wyjdzie pozytywny to maszod 24 do 36 godzin

Marta , spokojnej ciąży!
Od pozytywnego testu owu od 24-36 godzin jest owulacja.

Dziewczyny ja mam ciągle obawy o tą ciąże. Nie mogę z tym sobie poradzić. W pierwszej ciąży nie myślałam o tym. Po prostu wiedziałam że będzie dobrze. A teraz to nie wiem co się ze mną dzieje
A miałaś problematyczna ciążę?Czy tak po prostu się denerwujesz? Ja też trochę mam schizy ale to dlatego że boję się powtórki z grudnia. Teraz robiłam betę, wyniki pewni w pn ale oczywiście musiałam zrobić kolejny test żeby zobaczyć czy kreska sciemniala od przedwczoraj

reklama
Do góry