reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

A ja mam kryzys:(
Michal bym wpadka, chwila nieuwagi, Myslalam ze przy drugim dziscku pojdzie tez raz dwa. Ze miesiac przestaniemy uwazac I ujrze 2 kreski. Jak zaczelam czytac, zobaczylam ile staran to wymaga to sie przerazilam. I teraz sie boje... jaka ja glupia bylam...

reklama
Monika widać krechy dwie jak nic [emoji4]

Misia Jasia bardzo s i e cieszę że jednak chociaż jedną nogą jeszcze tu stoisz :-)
Rozumiem że się wkyrzylas, czasami łatwo wyciągać wnioski pochopnie. Zresztą to Twoje życie i możesz być nawet z najbardziej nieodpowiedzialnym facetem na świecie albo starać się o dziecko z Władimirem Putinem i to Twoja sprawa [emoji3059]

Też właśnie z Słyszałam że Nospę można brać chociaż ja nigdy nie brałam bo nie było takiej potrzeby.

Mało ostatnio się odzywałam bo dużo pracuję ale cały czas czytam.

Dzis mam 5ty dzień bez tabsow i już czekam byleby szybko do @.
Po @ planuje zakupić testy owu i zobaczyć co będzie.

Marta przypomnij mi , przytulanki były u was przed czy po owulacji? My 4 dni z rzędu ale akurat wczoraj ktoś nocował dodatkowo i nie udało nam się...także oby te wszesniejsze plemniki wytrwały .
U mnie 13 dc dokładnie były przytulanki. Dzień wcześniej czyli 12dc test owu pokazał pozytyw i myślałam że za pozno ale sprobowalismy.

Anitka to też moja druga ciąża. Z synem udało się za pierwszym razem. Teraz za drugim ale z testami owu.

Ostatnia edycja:

Misia Jasia bardzo s i e cieszę że jednak chociaż jedną nogą jeszcze tu stoisz :-)
Rozumiem że się wkyrzylas, czasami łatwo wyciągać wnioski pochopnie. Zresztą to Twoje życie i możesz być nawet z najbardziej nieodpowiedzialnym facetem na świecie albo starać się o dziecko z Władimirem Putinem i to Twoja sprawa [emoji3059]

Też właśnie z Słyszałam że Nospę można brać chociaż ja nigdy nie brałam bo nie było takiej potrzeby.

Mnie boli podbrzusze ale nie chce zaszkodzić fasolce i nie wiem czy brać czy nie. Mnie czeka ciężki tydzień bo 3 razy w tygodniu będę do 18 mam rozmowy z rodzicami indywidualne i omówienie obserwacji dzieci więc ciężko będzie [emoji24]

U mnie 13 dc dokładnie były przytulanki. Dzień wcześniej czyli 12dc test owu pokazał pozytyw i myślałam że za pozno ale sprobowalismy.

Anitka to też moja druga ciąża. Z synem udało się za pierwszym razem. Teraz za drugim ale z testami owu.
Ja miałam miłość dzień przed , mam nadzieję że coś z tego będzie ..
Dużo siły na ten tydzień !

Ty.. z Putinem? A on bogaty no nie? Kurde [emoji848] toz to jakas opcja [emoji848]

Ty.. z Putinem? A on bogaty no nie? Kurde [emoji848] toz to jakas opcja [emoji848]
Ejjj Władimir to niemal moja BIG love już miałam z nim się spiknac ale się mój kochany trafił [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Słuchaj nikt Ci nie podskoczy z takim facetem :-)

Chwilę tu mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia :oops: Powiem Wam, że jakoś dziwi mnie moja reakcja na ciążę... Spodziewałam się po sobie wielkiej euforii, skakania z radości, a tu... cieszę się i to bardzo i mąż się cieszy bardziej niż mogłam się spodziewać, ale jakoś tak, wiecie, jest to taka spokojna radość przeplatana milionem obaw. Strach o zdrowie dziecka to po 1, chociaż staram się o tym nie rozmyślać. Po 2 ogrooooomny lęk przed porodem, 3 mam spore rozkminy co do wyboru lekarza, 4 strach przed tym że nasze życie przewróci się do góry nogami. Nie jestem pewna czy damy radę lokalowo, bo póki co mieszkamy z rodzicami, pod koniec roku kończy mi się umowa o pracę (co będzie dalej?). Wcześniej na wszystkie moje wątpliwości miałam rozwiązanie w głowie, a teraz milion powodów do zmartwień. Ale mimo wszystko już pokochałam moją małą fasolkę :)

reklama
Mnie boli podbrzusze ale nie chce zaszkodzić fasolce i nie wiem czy brać czy nie. Mnie czeka ciężki tydzień bo 3 razy w tygodniu będę do 18 mam rozmowy z rodzicami indywidualne i omówienie obserwacji dzieci więc ciężko będzie [emoji24]
Marta możesz spokojnie brać no-spę, mówi Ci to farmaceuta :)

Do góry