Aneczka85_01
Fanka BB :)
Kitka, miałam taką samą 9dpo. Teraz już wyraźna. Wracam z Bety. Choć bardziej mnie interesuję drugi wynik po. 48h.
Kiedy wynik będziesz miała ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kitka, miałam taką samą 9dpo. Teraz już wyraźna. Wracam z Bety. Choć bardziej mnie interesuję drugi wynik po. 48h.
Mam nadzieję, że popołudniu. Chociaż dziś sobota to równie dobrze może być dopiero w pn. :/ a w pn z kolei muszę zrobić kolejny i z wynikami do lekarza po luteinę zapobiegawczo.Kiedy wynik będziesz miała ?
Mam nadzieję, że popołudniu. Chociaż dziś sobota to równie dobrze może być dopiero w pn. :/ a w pn z kolei muszę zrobić kolejny i z wynikami do lekarza po luteinę zapobiegawczo.
Hah, no w poniedziałek poproszę żeby było na citoJa w moim szpitalu jak robię to proszę czy wynik może być zaraz [emoji23] mam dar przekonywania
Jak długie masz cykle? Ja @ mam mieć 10go lub 11go maja więc jeszcze trochę... w sumie nie czuje jakby się udało chociaż staraliśmy się sumiennie... chyba będę testować 8go. Przy pierwszej ciąży testowałam przed @ Ale wtedy czułam że się udałoU mnie 23 dc za wcześnie na test [emoji24]
Jasne że tak, trzymam kciukiWidzę ze.owocna wiosna u was dziewczyny w przeciągu kilku dni się nam fasolę narobiło. Gratuluję.
Ps. Mam nadzieje ze i ja niebawem dołączę. Chodź teraz cykl zmarnowany bez owu to następny na 100 % śmigamy. Bo ja mam te moc mam te moc ......