molka84
Zaangażowana w BB
Jak długie masz cykle? Coś tam przeswituje Ale aż 7 dni przed @? Owulacje kiedy miałaś?U mnie to samo 7 dni Niby przed okresem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długie masz cykle? Coś tam przeswituje Ale aż 7 dni przed @? Owulacje kiedy miałaś?U mnie to samo 7 dni Niby przed okresem
Dziwne.. bo pamietam ze swoich ciaz ze lekarz sam sugerowal nospe bo i przeciwbólowa i rozkurczowa..Ja mam nabezmiale cycki. Kupiłam nospe bo mnie brzuch pobolewa w nocy i niepotrzebnie wydalam 10zl bo na ulotce piszą że nie wolno. Mogłam apap lepiej kupić.
23 kwietnia lub 24. W lutym poroniłam. W marcu 10 okres, trwał 10 dni w kwietniu tak samo. Jestem słaba, mdli mnie, jestem wrażliwa na zapachy, ostatnio bolało mnie podburze, podejrzewam, że było właśnie zagnieżdżenie dzidzi. Ginekolog 17 majaJak długie masz cykle? Coś tam przeswituje Ale aż 7 dni przed @? Owulacje kiedy miałaś?
Za 6 dni okres powinnam dostać okres. Przepraszam23 kwietnia lub 24. W lutym poroniłam. W marcu 10 okres, trwał 10 dni w kwietniu tak samo. Jestem słaba, mdli mnie, jestem wrażliwa na zapachy, ostatnio bolało mnie podburze, podejrzewam, że było właśnie zagnieżdżenie dzidzi. Ginekolog 17 maja
Od 6 dni mierze tem,gin kazał i mam 37 stopni,lub 37.223 kwietnia lub 24. W lutym poroniłam. W marcu 10 okres, trwał 10 dni w kwietniu tak samo. Jestem słaba, mdli mnie, jestem wrażliwa na zapachy, ostatnio bolało mnie podburze, podejrzewam, że było właśnie zagnieżdżenie dzidzi. Ginekolog 17 maja
Trzymam kciuki aby to faktycznie była fasolka. Ja też ostania @ miałam 10go kwietnia. Cykle mam 30-31 dni. Powtórz test za 2-3 dni.Napiszę od początku. W lutym poroniłam,w 9 tygodniu, przyczyny nie znam ☹ w marcu dostałam okres, trwał 10 dni. W kwietniu 10 okres, trwał 10 dni. Po nim pełną parą zaczęliśmy starania o dziecko. 24 owulacja, ból jajnika, czułam to. Znam już swoje ciało. Od 6 dni temperatura 37. Ostatnio bolało mnie podburze, jestem senna i ciągle zmęczona. Jestem wrażliwa na zapachy. Dzwoniłam do ginekologa,w związku z tym bólem brzucha i oznakami. Stwierdził, że zagnieżdża się zarodek i widzimy się 17 maja. Może wcześniej. Za 6 , dni Niby okres. Dziś zrobiłam test. Słaba druga kreska.....
Ja w lutym tego roku poroniłam samoistnie...w 9 tygodniu.... nie znam przyczyny....od kwietnia zaczęliśmy starania,po konsultacji z moim ginekologiem. Dziś robiłam test
I albo świruje, albo widzę tam słabą jredkey?
Dziękuję.... wszystkie objawy wskazują na ciążę. Lekarz stwierdził, że 4 tydzień, i 17 będzie 6 tygodni i mam przyjść założyć kartę ciąży.... staram się nie myśleć co było ale nie da się tak do końca. Wierzę, że będzie dobrze.Trzymam kciuki aby to faktycznie była fasolka. Ja też ostania @ miałam 10go kwietnia. Cykle mam 30-31 dni. Powtórz test za 2-3 dni.