reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Jak długie masz cykle? Coś tam przeswituje Ale aż 7 dni przed @? Owulacje kiedy miałaś?
23 kwietnia lub 24. W lutym poroniłam. W marcu 10 okres, trwał 10 dni w kwietniu tak samo. Jestem słaba, mdli mnie, jestem wrażliwa na zapachy, ostatnio bolało mnie podburze, podejrzewam, że było właśnie zagnieżdżenie dzidzi. Ginekolog 17 maja

Napiszę od początku. W lutym poroniłam,w 9 tygodniu, przyczyny nie znam ☹️ w marcu dostałam okres, trwał 10 dni. W kwietniu 10 okres, trwał 10 dni. Po nim pełną parą zaczęliśmy starania o dziecko. 24 owulacja, ból jajnika, czułam to. Znam już swoje ciało. Od 6 dni temperatura 37. Ostatnio bolało mnie podburze, jestem senna i ciągle zmęczona. Jestem wrażliwa na zapachy. Dzwoniłam do ginekologa,w związku z tym bólem brzucha i oznakami. Stwierdził, że zagnieżdża się zarodek i widzimy się 17 maja. Może wcześniej. Za 6 , dni Niby okres. Dziś zrobiłam test. Słaba druga kreska.....

Napiszę od początku. W lutym poroniłam,w 9 tygodniu, przyczyny nie znam ☹ w marcu dostałam okres, trwał 10 dni. W kwietniu 10 okres, trwał 10 dni. Po nim pełną parą zaczęliśmy starania o dziecko. 24 owulacja, ból jajnika, czułam to. Znam już swoje ciało. Od 6 dni temperatura 37. Ostatnio bolało mnie podburze, jestem senna i ciągle zmęczona. Jestem wrażliwa na zapachy. Dzwoniłam do ginekologa,w związku z tym bólem brzucha i oznakami. Stwierdził, że zagnieżdża się zarodek i widzimy się 17 maja. Może wcześniej. Za 6 , dni Niby okres. Dziś zrobiłam test. Słaba druga kreska.....
Trzymam kciuki aby to faktycznie była fasolka. Ja też ostania @ miałam 10go kwietnia. Cykle mam 30-31 dni. Powtórz test za 2-3 dni.

reklama
Trzymam kciuki aby to faktycznie była fasolka. Ja też ostania @ miałam 10go kwietnia. Cykle mam 30-31 dni. Powtórz test za 2-3 dni.
Dziękuję.... wszystkie objawy wskazują na ciążę. Lekarz stwierdził, że 4 tydzień, i 17 będzie 6 tygodni i mam przyjść założyć kartę ciąży.... staram się nie myśleć co było ☹️ ale nie da się tak do końca. Wierzę, że będzie dobrze.

Do góry