reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dostalam plamienia, wiec pewnie sie jutro rozkreci. W tym miesiacu bierzemy sie na powaznie do roboty z testami owu:)

Cześć dziewczyny! Mi ciagle śni się, że jestem w ciąży albo, że mam dziecko.. dzisiaj to samo, masakra! Życzę Wam przyjemnego dnia! [emoji4]

U mnie 23 dc za wcześnie na test [emoji24]
Jak długie masz cykle? Ja @ mam mieć 10go lub 11go maja więc jeszcze trochę... w sumie nie czuje jakby się udało chociaż staraliśmy się sumiennie... chyba będę testować 8go. Przy pierwszej ciąży testowałam przed @ Ale wtedy czułam że się udało:)

Widzę ze.owocna wiosna u was dziewczyny :) w przeciągu kilku dni się nam fasolę narobiło. Gratuluję.
Ps. Mam nadzieje ze i ja niebawem dołączę. Chodź teraz cykl zmarnowany bez owu to następny na 100 % śmigamy. Bo ja mam te moc mam te moc ......

reklama
Widzę ze.owocna wiosna u was dziewczyny :) w przeciągu kilku dni się nam fasolę narobiło. Gratuluję.
Ps. Mam nadzieje ze i ja niebawem dołączę. Chodź teraz cykl zmarnowany bez owu to następny na 100 % śmigamy. Bo ja mam te moc mam te moc ......
Jasne że tak, trzymam kciuki

Do góry