MisiaJasia
Fanka BB :)
Jedyny plus taki ze juz po okresie.. czas operacyjny - 3 dni.. [emoji106]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A Twój m tam pracuje tak?Mi sie nie chce i wieczorny dolek.mnie dopada.. Janek w Siedlcach.. gania z kolegami.. a mnie cos zoladek sciska.. jakas zazdrosc czy cos.. nie wiem.. te moje humorki sie wlaczaja.. ze nawet sie slowem nie odezwie a co chwile na messengerze dostepny.. ale nic mu nie pisze bo wiem ze jak zaczne to zaraz bedzie wiksa znajac siebie.. ciezka noc dzis przede mna.. i mam nadzieje ze jutro juz przyjedzie bo do piatku czuje ze moze sie to zle skonczyc
Nie.. pracuje w Austrii.. teraz wrocil bo.cos nie halo.. przerzucali go z budowy na budowe i sie wkurzyl.. pojechal w swoje rodzinne strony bo kuzyn mu auto naprawi.. i potem ma przyjechac tutaj do mnie.. oby jak najpredzej.. wstepnie byla mowa ze w piatek.. dzis cos wspominal ze jutro.. ale znajac jego to pewnie w piatek bedzie bo on tak zawsze.. jak juz z kolegami.sie rozkreci to wciaz mało.. a mnie krew zalewa.. bo wiem ze jego koledzy to nakichane w glowach mają.. on sie ulozyl przy mnie troszke.. spowaznial.. wydoroslal.. ale jak jest tam to mimo wszystko siedze i mysle..A Twój m tam pracuje tak?
Wam też się tak nie chce [emoji24] mam tyle roboty
A tu tylko spać mi się chce
O Siedlce to moje okoliceA Twój m tam pracuje tak?
Ty z Siedlec? Moja druga polowa stamtad pochodzi.. a w zasadzie z jakies wiochy pod.. Zbuczyn.. wiejska wieś taka ;PO Siedlce to moje okolice
ja też z bardzo bliskich okolic, Zbuczyn jak najbardziej kojarzęTy z Siedlec? Moja druga polowa stamtad pochodzi.. a w zasadzie z jakies wiochy pod.. Zbuczyn.. wiejska wieś taka ;P
Hahah to uwazaj tam na siebie.. i na czarne bmw e46 bo psychol za kierownica tam sie krecija też z bardzo bliskich okolic, Zbuczyn jak najbardziej kojarzę
Jasne! chętnieHahah to uwazaj tam na siebie.. i na czarne bmw e46 bo psychol za kierownica tam sie kreci
To moze kiedys sie wybiore z Jankiem na ten rejon i sie uda Nam spotkac? On pojedzie do swoich a mnie wywali u Ciebie [emoji23]