Następnym razem zbieraj koleżanki i w miasto !Mi sie nie chce i wieczorny dolek.mnie dopada.. Janek w Siedlcach.. gania z kolegami.. a mnie cos zoladek sciska.. jakas zazdrosc czy cos.. nie wiem.. te moje humorki sie wlaczaja.. ze nawet sie slowem nie odezwie a co chwile na messengerze dostepny.. ale nic mu nie pisze bo wiem ze jak zaczne to zaraz bedzie wiksa znajac siebie.. ciezka noc dzis przede mna.. i mam nadzieje ze jutro juz przyjedzie bo do piatku czuje ze moze sie to zle skonczyc
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Agus.. ja niewychodząca.. nie lubie imprez pubow klubow.. nie lubie pijacego towarzystwa.. szybko padam spac.. wczesnie wstaje.. ja domatorka.. a jak wyjscia to rodzinne.. poza tym.. i tak myslami bylabym gdzies indziej.. nie bawilabym sie..Następnym razem zbieraj koleżanki i w miasto !
MisiaJasia
Dzien dobry..
Ja wstaje do pracy.. nie chce mi sie bardzo.. ide na 8 koncze o 16.. i czekam na Jasieńka bo przyjedzie juz dzis.. ciesze sie jak cholerka.. zbałamuce go dzisiaj aż miło..
Glowa mi poki co pęka.. jajniki czuje.. cos chyba mi cisnienie nie sluzy dzisiaj.. moze jak juz sie rozruszam to bedzie odrobine lepiej..
Milego dnia laski
Ja wstaje do pracy.. nie chce mi sie bardzo.. ide na 8 koncze o 16.. i czekam na Jasieńka bo przyjedzie juz dzis.. ciesze sie jak cholerka.. zbałamuce go dzisiaj aż miło..
Glowa mi poki co pęka.. jajniki czuje.. cos chyba mi cisnienie nie sluzy dzisiaj.. moze jak juz sie rozruszam to bedzie odrobine lepiej..
Milego dnia laski
Hej hej ja mam dziś wolne.
Ja to czas i muszę wyjść na miasto z koleżankami odchamic się
Wstaje kawę muszę wypić.
Chcialam skoczyć do biedry i do pepcko.
Dziewczyny ja chciałam chodzić do pracy do końca czerwca zobaczymy czy się uda
Wstaje kawę muszę wypić.
Ostatnia edycja:
mohaaa
To byłoby u Ciebie do końca 3 miesiąca? Tez myślałam zeby przynajmniej do końca czerwcaHej hej ja mam dziś wolne.
Wstaje kawę muszę wypić.
Chciałabym bo teraz w poniedziałek i piątek mam rozmowy z rodzicami. Muszę zamknąć rok i w ogóle. Idelanieby było ale się zobaczy.To byłoby u Ciebie do końca 3 miesiąca? Tez myślałam zeby przynajmniej do końca czerwca
Tak, może by wypadało do końca czerwca, ale ja nie dam rady. U mnie maluchy z autyzmem , za dużo stresu , jeszcze te dzieci nie szczepione , ciągle chore , a tu czasem trzeba podnieść , czasem się dostanie od nich. Balabym się.
U nas jak ciąża to od razu L4 , wprawdzie dostałyśmy informacje żeby zachodzić w ciążę w czerwcu lipcu ale bez przesady . Jeszcze gdyby to było takie proste na pstryk. Liczę że się uda teraz mimo wszystko.
U nas jak ciąża to od razu L4 , wprawdzie dostałyśmy informacje żeby zachodzić w ciążę w czerwcu lipcu ale bez przesady . Jeszcze gdyby to było takie proste na pstryk. Liczę że się uda teraz mimo wszystko.
reklama
Wiesz co u nas podobnie. Może do końca maja będę zobaczę. Ja mam 5 łatki nosić ich nie trzeba ale na dole żłobek dużo rodzeństwa i ciągle smarki. Stres też jest.Tak, może by wypadało do końca czerwca, ale ja nie dam rady. U mnie maluchy z autyzmem , za dużo stresu , jeszcze te dzieci nie szczepione , ciągle chore , a tu czasem trzeba podnieść , czasem się dostanie od nich. Balabym się.