reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Marta udanej wycieczki :) i nie przemeczaj sie :)
Aaa.. po drugiej stronie ulicy za halą stulecia jest fontanna multimedialna.. polecam! Cudowne widowisko.. ale nie wiem czy juz czynna.. a za nią ogrod japonski.. cos pięknego :) jesli nie bylaś to po zoo wybierzcie sie jeszcze tam :)

Dziewczyny pomocy dziś 11dc od soboty robie testy na sobotnim nic nie widać na niedzielnym leciutko wczoraj leciutko a dziś znów nic nie widać. Czy że mną jest coś nie tak czy z tymi testami. Myślałam że coś jest z nim nieteges wiec powtórzyłam i dalej nic nie widać hmmm. ...

Nienawidzę zielonych testów bo one nie wychodzą [emoji23][emoji23][emoji23] robiłam je razem z różowymi i z rosmana i tylko zielony nie był pozytywny

My wracamy ale jestem zmęczona wyjechaliśmy jeszcze do Maka. Wciąż nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży. Ale też mam pełno obaw

reklama
Ja właśnie muszę się umówić z tym że ja mam książeczkę honorowego dawcy krwi i lekarzy mam bez kolejki.
Ja ide prywatnie, ale postanowiłam pójść pod koniec 7 tyg dopiero :) a do tego czasu co ma być to będzie :) a Ty kiedy planujesz się wybrać?

Do góry