Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pomocy dziś 11dc od soboty robie testy na sobotnim nic nie widać na niedzielnym leciutko wczoraj leciutko a dziś znów nic nie widać. Czy że mną jest coś nie tak czy z tymi testami. Myślałam że coś jest z nim nieteges wiec powtórzyłam i dalej nic nie widać hmmm. ...
My wracamy ale jestem zmęczona wyjechaliśmy jeszcze do Maka. Wciąż nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży. Ale też mam pełno obaw
Ja tez a do lekarza ide dopiero za 20 dni, oby szybko zleciało!My wracamy ale jestem zmęczona wyjechaliśmy jeszcze do Maka. Wciąż nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży. Ale też mam pełno obaw
Ja właśnie muszę się umówić z tym że ja mam książeczkę honorowego dawcy krwi i lekarzy mam bez kolejki.Ja tez a do lekarza ide dopiero za 20 dni, oby szybko zleciało!
Ja ide prywatnie, ale postanowiłam pójść pod koniec 7 tyg dopiero a do tego czasu co ma być to będzie a Ty kiedy planujesz się wybrać?Ja właśnie muszę się umówić z tym że ja mam książeczkę honorowego dawcy krwi i lekarzy mam bez kolejki.