Nio trzeba myśleć o sobie w takim stanieWiesz co u nas podobnie. Może do końca maja będę zobaczę. Ja mam 5 łatki nosić ich nie trzeba ale na dole żłobek dużo rodzeństwa i ciągle smarki. Stres też jest.
reklama
MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja mam znakomitą intuicje.. taka bylam zdenerwowana wczoraj bo moj Janek w tych Siedlcach i z kolegami lata.. i bum! Policja go na dolek zawinela.. na szczescie ktos tam wplacil za niego mandacik zalegly od 2 lat chyba i go puscili.. bo inaczej mialby 12 dni odsiadki.. i niech mi jeszcze kiedys powie ze histeryzuje.. jak ja zawsze wiem ze cos sie wydarzy..
To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic.Ja mam znakomitą intuicje.. taka bylam zdenerwowana wczoraj bo moj Janek w tych Siedlcach i z kolegami lata.. i bum! Policja go na dolek zawinela.. na szczescie ktos tam wplacil za niego mandacik zalegly od 2 lat chyba i go puscili.. bo inaczej mialby 12 dni odsiadki.. i niech mi jeszcze kiedys powie ze histeryzuje.. jak ja zawsze wiem ze cos sie wydarzy..
Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.Marta a miałaś jakieś przeczucie że się udało? Jakas kobieca intuicja? Objawy ?
MisiaJasia
O tym mandacie niezaplaconym i grozacej za niego odsiadce to ja wiedzialam.. a awantura to jedynie za to ze pol godziny wczesniej mowil ze wlasnie wchodzi do domu.. idzie sie kąpac i spac.. 21:30 byla jak gadalismy.. a tu ch*j.. po 22 kontrola policji na drodze i zawineli na dolek.. i juz mi nastroj na leb na szyje polecial.. i mam ochote mu nawygarniac.. ale poczekam az przyjedzie bo tak powie ze pierdzieli i woli tam zostac jak ma miec jazdy [emoji23]To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic. Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.
MisiaJasia
Zlagodzenie kary za 0.00 na alkomacie [emoji23] bo inaczej suchej nitki bym nie zostawilam..normalnie chybabym udusiła
A tak powaznie.. to strasznie mi przykro.. i jakos caly entuzjazm ze mnie sie ulotnil..
Zlagodzenie kary za 0.00 na alkomacie [emoji23] bo inaczej suchej nitki bym nie zostawilam..
A tak powaznie.. to strasznie mi przykro.. i jakos caly entuzjazm ze mnie sie ulotnil..
no nie dziwie się miałabym tak samo, a z drugiej strony Twój m nie może poszukać pracy na miejscu gdzieś? W Poznaniu jest najniższe bezrobocie na pewno by coś znalazł
MisiaJasia
On tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..no nie dziwie się miałabym tak samo, a z drugiej strony Twój m nie może poszukać pracy na miejscu gdzieś? W Poznaniu jest najniższe bezrobocie na pewno by coś znalazł
reklama
Dziewczyny ciągnie do łobuzówOn tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..