reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja mam znakomitą intuicje.. taka bylam zdenerwowana wczoraj bo moj Janek w tych Siedlcach i z kolegami lata.. i bum! Policja go na dolek zawinela.. na szczescie ktos tam wplacil za niego mandacik zalegly od 2 lat chyba i go puscili.. bo inaczej mialby 12 dni odsiadki.. i niech mi jeszcze kiedys powie ze histeryzuje.. jak ja zawsze wiem ze cos sie wydarzy..

Ja mam znakomitą intuicje.. taka bylam zdenerwowana wczoraj bo moj Janek w tych Siedlcach i z kolegami lata.. i bum! Policja go na dolek zawinela.. na szczescie ktos tam wplacil za niego mandacik zalegly od 2 lat chyba i go puscili.. bo inaczej mialby 12 dni odsiadki.. i niech mi jeszcze kiedys powie ze histeryzuje.. jak ja zawsze wiem ze cos sie wydarzy..
To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic.
Marta a miałaś jakieś przeczucie że się udało? Jakas kobieca intuicja? Objawy ?
Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.

To ładnie sobie pofolgowal chyba bym awanturę zrobiła jak nic. Ja miałam w pierwszej ciąży teraz nic kompletnie nic. Właśnie myślałam że ten cykl jest stracony bo 13dc nie wiedziałam jak interpretować testy owu, bo 12dc test pozytywny i 13 też ale myślałam że już po ptakach a jednak się udało. Nic nie czułam.
O tym mandacie niezaplaconym i grozacej za niego odsiadce to ja wiedzialam.. a awantura to jedynie za to ze pol godziny wczesniej mowil ze wlasnie wchodzi do domu.. idzie sie kąpac i spac.. 21:30 byla jak gadalismy.. a tu ch*j.. po 22 kontrola policji na drodze i zawineli na dolek.. i juz mi nastroj na leb na szyje polecial.. i mam ochote mu nawygarniac.. ale poczekam az przyjedzie bo tak powie ze pierdzieli i woli tam zostac jak ma miec jazdy [emoji23]

Zlagodzenie kary za 0.00 na alkomacie [emoji23] bo inaczej suchej nitki bym nie zostawilam..

A tak powaznie.. to strasznie mi przykro.. i jakos caly entuzjazm ze mnie sie ulotnil..

no nie dziwie się miałabym tak samo, a z drugiej strony Twój m nie może poszukać pracy na miejscu gdzieś? W Poznaniu jest najniższe bezrobocie na pewno by coś znalazł

no nie dziwie się miałabym tak samo, a z drugiej strony Twój m nie może poszukać pracy na miejscu gdzieś? W Poznaniu jest najniższe bezrobocie na pewno by coś znalazł
On tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..

reklama
On tu pracowal.. ale w Poznaniu na zurawiu ma 25zl/h a w Austrii lub Niemczech 60zl/h za 8 godzin a nadgodziny 90zl/h i z reguly 2-3 dziennie są.. wiec nieporownywalnie wiecej..
Dziewczyny ciągnie do łobuzów;) a czemu decyzja o dziecku teraz? Nie myśleliście żeby zaczekać aż się sytuacja unormuje ? Będziesz z dwójką i trzecim w brzuchu sama? Nie oceniam oczywiście ale to dla mnie byłoby trudne

Do góry