reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny pomocy dziś 11dc od soboty robie testy na sobotnim nic nie widać na niedzielnym leciutko wczoraj leciutko a dziś znów nic nie widać. Czy że mną jest coś nie tak czy z tymi testami. Myślałam że coś jest z nim nieteges wiec powtórzyłam i dalej nic nie widać hmmm. ...

Załączniki

• 20190429_211806.jpg
    20190429_211806.jpg
    693 KB · Wyświetleń: 65
  • 20190429_211723.jpg
    20190429_211723.jpg
    634,4 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Dziewczyny pomocy dziś 11dc od soboty robie testy na sobotnim nic nie widać na niedzielnym leciutko wczoraj leciutko a dziś znów nic nie widać. Czy że mną jest coś nie tak czy z tymi testami. Myślałam że coś jest z nim nieteges wiec powtórzyłam i dalej nic nie widać hmmm. ...
Ja tu widzę takie same rób jeszcze może owu się przesunela bo słaba kreska jest i pewnie owu będzie za kilka dni

Też uwielbiam Got! Wczoraj nie mogłam się doczekać powrotu do domu z pracy żeby 3 odcinek obejrzeć. Ja już wszystkie wcześniejsze widziałam A mój ma z się dopiero niedawno "zarazil" i teraz właśnie 4 sezon ogląda.
Ciekawa jestem jak się tam wszystko wyjaśni.
W pierwszej ciąży walkowalam wszystkie odcinki Przyjaciół i się śmieje że dzięki temu moja mała jest takim śmieszkiem, bo ciągle się śmieje
Oojj ja też, ciekawe czym nas zaskoczą [emoji16] zazdroszczę twojemu mężowi wszystko jeszcze przed nim [emoji846][emoji846][emoji846]

Hej babeczki jak tam nocka?
Ja nie spie od 3:30.. chwile pogadalam z Jasiem, siedzial do 4:30 przy ognisku z kolegami.. odprezony i slychac w glosie ze szczesliwy.. sam przyznal ze austriackie gorskie powietrze mu nie sluzylo :)
Ja juz na nogach od 6:30.. i niby swieto ale dla mnie to zwykly dzien wolny.. wiec piore i sprzatam :) smarkacze czytaja lekturki i ucza sie zanim szkola ruszy z kopyta po weekendzie..
Pozniej w ramach przewietrzenia glowek pojdziemy na chwile na rolki.. a popoludniu zrobimy sobie sesje foto no dawno nie robilismy sobie ladnych zdjec do ramki (ja kiedys intensywnie praktykowalam fotografie - jak bedziecie chcialy sesje ciazowe to zapraszam ;) )

W ogole dzien zaczynam z energią.. okres mi sie konczy, czuje sie fantastycznie i w ogole pieknego dnia wszystkim zycze ;)

Hej Dziewczyny,
U mnie dzień zaczyna się spokojnie. Brakowało mi takiego luzu.

Misia Jasia, ja mam podobnie, ja z kolei uwielbiam czytać książki i zawsze sobie mówię że zaraz usiądę i poczytam ale... zanim się ode to mi się przypomnij żeby pranie wstawić, iść zdjąć, odkurzyc, a to obiad zrobić, a to synus coś chce, a to to i tamto.
Az mi się kojarzy taki demot:
poszlam-umyc-glowe-umylam-wanne-umywalke-i-sciany-mam-ochote-na-herbate-ale-boje-sie-wejsc-do...jpeg

reklama
Hej Dziewczyny,
U mnie dzień zaczyna się spokojnie. Brakowało mi takiego luzu.

Misia Jasia, ja mam podobnie, ja z kolei uwielbiam czytać książki i zawsze sobie mówię że zaraz usiądę i poczytam ale... zanim się ode to mi się przypomnij żeby pranie wstawić, iść zdjąć, odkurzyc, a to obiad zrobić, a to synus coś chce, a to to i tamto.
Az mi się kojarzy taki demot:Zobacz załącznik 967833
Hahahah tez uwielbiam tego demota [emoji23] wypisz wymaluj [emoji23] zdarzaja mi sie dni lenia.. kiedy nawet szklanki nie chce mi sie po sobie umyc.. ale zazwyczaj to jest tak ze ide umyc kilka talerzy po obiedzie a spedzam w kuchni 2h bo stwierdzam ze rozkrece drzwi piekarnika i umyje szybe od srodka [emoji23][emoji23][emoji23] Janek patrzy na mnie jak na wariatke czasem [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry