MisiaJasia
Fanka BB :)
O Marta.. wlasnie o to mi chodzi.. teraz mam umowe na czas nieokreślony.. w drugiej ciazy jak bylam juz na macierzynskim to firma zostala zlikwidowana.. ale zus wyplacal mi dalej.. zastanawia mnie co jak wlasnie zmieni sie wlasciciel i najpierw zajde w ciaze a potem beda aneksy.. czyli bezpieczniej poczekac na aneks a potem ciążyć..
Mloda 100% to ja wiem.. tylko wlasnie tu dochodzi ta zmiana pracodawcy.. w aneksach wiem ze warunki.maja pozostac te same czy okres umowy itd.. tylko ma sie zmianic nazwa pracodawcy.. pracujac wiadomo.. nic sie nie dzieje.. ale gryzie mnie co jak bym juz byla na zwolnieniu.. no i Marta juz mi przyklad podala.. niekoniecznie taki jaki chcialam znac [emoji23]
Mloda 100% to ja wiem.. tylko wlasnie tu dochodzi ta zmiana pracodawcy.. w aneksach wiem ze warunki.maja pozostac te same czy okres umowy itd.. tylko ma sie zmianic nazwa pracodawcy.. pracujac wiadomo.. nic sie nie dzieje.. ale gryzie mnie co jak bym juz byla na zwolnieniu.. no i Marta juz mi przyklad podala.. niekoniecznie taki jaki chcialam znac [emoji23]