reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Najgorsze jest to, ze u mnie ten ból się już utrzymuje od paru dni :/ ale jest inny niż przed okresem... ileż można niech się to rozkręci albo nie ale takie zawieszenie jest najgorsze

reklama
A ja jestem jakas inna.. bo filmy ogladam tylko w kinie [emoji23] w domu nawet tv nie wlaczam.. na laptopie sporadycznie cos odpale ale to najczesciej film pod gust Janka.. on oglada a ja zasypiam po 10 minutach przytulona.. ale odhaczone ze chcialam z Nim obejzec cos [emoji23]

Oboje z mężem jesteśmy fanami. Oglądamy 2 raz 3 odcinek 8 sezonu żeby dobrze zrozumieć :D
Hahaha my to w pon po pracy obowiązkowo odpalamy jakbyniepaczec na Youtube i mamy tam całą analizę. Po tym odcinku jestem meeega ciekawa co będzie w następnym. Aria to dla mnie debeściara[emoji41][emoji57]

Ja to kiedyś też tak miałam dopóki mąż mnie nie zarazil Grą o Tron [emoji1787]polecam
A ja jestem jakas inna.. bo filmy ogladam tylko w kinie [emoji23] w domu nawet tv nie wlaczam.. na laptopie sporadycznie cos odpale ale to najczesciej film pod gust Janka.. on oglada a ja zasypiam po 10 minutach przytulona.. ale odhaczone ze chcialam z Nim obejzec cos [emoji23]

Ja to kiedyś też tak miałam dopóki mąż mnie nie zarazil Grą o Tron [emoji1787]polecam
Nie wiem.. ja jakos w domu nie moge wysiedziec.. a to ide jakis talerz umyc.. a to pranie wlozyc/wyjac z pralki/rozwiesic/posciagac.. to cos do jedzenia zaserwowac.. ciagle cos robie.. nigdy nie umialam wysiedziec na tylku poza kinem.. Jaś tez mnie wyzywa bo ciagle cos robie.. cos wycieram, cos ukladam.. ukradkiem zerkne co sie dzieje w filmie i juz lece dalej.. ale zawsze byłam taki owsik.. w 1 ciazy w 7 miesiacu nosilam skrzynki z drewnem i ukladalam na podworzu.. a w drugiej jak nie mialam co robic to pieklam co chwile ciasta albo godzinami szylam satynowe marszczone opaski dla dziewczynek i satynowe muszki dla chlopcow.. ajj.. teraz jak wspomnialam to az zal ze nie mam juz maszyny do szycia [emoji174]

reklama
Ja również, specyficzna bohaterka ale zobacz jak zaskoczyła. A Jon mrauuu ciasteczko[emoji1642][emoji1642][emoji1642]
Też uwielbiam Got! Wczoraj nie mogłam się doczekać powrotu do domu z pracy żeby 3 odcinek obejrzeć. Ja już wszystkie wcześniejsze widziałam A mój ma z się dopiero niedawno "zarazil" i teraz właśnie 4 sezon ogląda.
Ciekawa jestem jak się tam wszystko wyjaśni.
W pierwszej ciąży walkowalam wszystkie odcinki Przyjaciół i się śmieje że dzięki temu moja mała jest takim śmieszkiem, bo ciągle się śmieje

Do góry