jasne, a dziś na pewno miłość będzieTo na moje najlepiej zrób jutro i porównaj [emoji4]
reklama
MirelaO
Zaangażowana w BB
O to chodzi [emoji122][emoji122][emoji122]jasne, a dziś na pewno miłość będzie
Amur
Fanka BB :)
Ja brałam w kapsułkach. Sluzu na USG bylo wiecejSuper. Ja się zaopatrzylam w testy owu, dzisiaj przyszły jak tylko mi się skończy okres to zaczynam testować. Podobało mi się jak jedna z Was prowadziła obserwacje cyklu i wklejała sobie testy do zeszytu [emoji4] i chyba się za 4 cyklem udalo.
A i dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was piła olej z wiesiołka?
basia_sia85
Zaciekawiona BB
MirelaO ja mam cykle 28dni. Od 16dc biorę dupka 10 dni, mam torbiel. Ogólnie chce testować po @ bo chce zobaczyć jak działa mój organizm [emoji4] czy faktycznie czuje że to dzień owulacji. Z córką udało się za 2cyklem była beztroska, młodzi po ślubie poprostu zaczęliśmy działać. A teraz jest jednak parcie czasu, trochę wiek i wszystko najlepiej na już [emoji848][emoji23]Baśka to testy z tego cyklu. Po prawej pisalam dni jak byly mocniejsze to robilam dwa dziennie z drugiego moczu i wieczorem [emoji3] i 20dc jak widać na zdjęciu pozytyw. Też bylam ciemna w tych owu.
Ja nie piłam ale sporo czytałam.
A jakie masz długie cykle, że chcesz od razu po @ testować ? [emoji4]
basia_sia85
Zaciekawiona BB
Ale też czułaś, że jest więcej?Ja brałam w kapsułkach. Sluzu na USG bylo wiecej
Amur
Fanka BB :)
Hm na clo nie czuje ze mam sluz wgl. Tzn czuje mokro ale nie zeby ciekla tak jak zawsze. Kupilam zel conceive plus. PolecamAle też czułaś, że jest więcej?
MirelaO
Zaangażowana w BB
To powinnaś mieć okolo 14dc owulacje. Ale jak robisz pierwszy raz to jak najbardziej zacznij szybciej [emoji5]MirelaO ja mam cykle 28dni. Od 16dc biorę dupka 10 dni, mam torbiel. Ogólnie chce testować po @ bo chce zobaczyć jak działa mój organizm [emoji4] czy faktycznie czuje że to dzień owulacji. Z córką udało się za 2cyklem była beztroska, młodzi po ślubie poprostu zaczęliśmy działać. A teraz jest jednak parcie czasu, trochę wiek i wszystko najlepiej na już [emoji848][emoji23]
No to jest racja parcie nas wykańcza ale nie da się inaczej. Ja niby na luzie ale też mam dni,ze mnie ponosi [emoji2957] dzis niby tylko 2 dni sie @ spóźnia ale ta niepewność ehh
Ja mam sluz bardzo podobny do płodnego nawet dzien dwa szybciej. Idzie się zakręcić tak samo z jajnikami [emoji16]
Tak wychodzi ja mam 12dc przy cyklach 26 dniowychTo powinnaś mieć okolo 14dc owulacje. Ale jak robisz pierwszy raz to jak najbardziej zacznij szybciej [emoji5]
No to jest racja parcie nas wykańcza ale nie da się inaczej. Ja niby na luzie ale też mam dni,ze mnie ponosi [emoji2957] dzis niby tylko 2 dni sie @ spóźnia ale ta niepewność ehh
Ja mam sluz bardzo podobny do płodnego nawet dzien dwa szybciej. Idzie się zakręcić tak samo z jajnikami [emoji16]
reklama
basia_sia85
Zaciekawiona BB
No właśnie w tym cyklu też miałam 2 dniowy poślizg i już 1000 myśli, że się udało. Dopóki nie dostaniesz @ jest nadzieję [emoji4][emoji110]To powinnaś mieć okolo 14dc owulacje. Ale jak robisz pierwszy raz to jak najbardziej zacznij szybciej [emoji5]