reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Według kalkulatora w necie dziś mi wypada zagnieżdżane zarodka plus minus 3 dni. Boli mnie jajnik. Ale w ogóle cycki mnie nie bolą dziwne zawsze przed @ tak czy siak mnie bolały. A jeszcze tyle czasu

Super. Ja się zaopatrzylam w testy owu, dzisiaj przyszły jak tylko mi się skończy okres to zaczynam testować. Podobało mi się jak jedna z Was prowadziła obserwacje cyklu i wklejała sobie testy do zeszytu [emoji4] i chyba się za 4 cyklem udalo.
A i dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was piła olej z wiesiołka?
Ja brałam w kapsułkach. Sluzu na USG bylo wiecej

Baśka to testy z tego cyklu. Po prawej pisalam dni jak byly mocniejsze to robilam dwa dziennie z drugiego moczu i wieczorem [emoji3] i 20dc jak widać na zdjęciu pozytyw. Też bylam ciemna w tych owu.
Ja nie piłam ale sporo czytałam.
A jakie masz długie cykle, że chcesz od razu po @ testować ? [emoji4]
MirelaO ja mam cykle 28dni. Od 16dc biorę dupka 10 dni, mam torbiel. Ogólnie chce testować po @ bo chce zobaczyć jak działa mój organizm [emoji4] czy faktycznie czuje że to dzień owulacji. Z córką udało się za 2cyklem była beztroska, młodzi po ślubie poprostu zaczęliśmy działać. A teraz jest jednak parcie czasu, trochę wiek i wszystko najlepiej na już [emoji848][emoji23]

MirelaO ja mam cykle 28dni. Od 16dc biorę dupka 10 dni, mam torbiel. Ogólnie chce testować po @ bo chce zobaczyć jak działa mój organizm [emoji4] czy faktycznie czuje że to dzień owulacji. Z córką udało się za 2cyklem była beztroska, młodzi po ślubie poprostu zaczęliśmy działać. A teraz jest jednak parcie czasu, trochę wiek i wszystko najlepiej na już [emoji848][emoji23]
To powinnaś mieć okolo 14dc owulacje. Ale jak robisz pierwszy raz to jak najbardziej zacznij szybciej [emoji5]
No to jest racja parcie nas wykańcza ale nie da się inaczej. Ja niby na luzie ale też mam dni,ze mnie ponosi [emoji2957] dzis niby tylko 2 dni sie @ spóźnia ale ta niepewność ehh
Ja mam sluz bardzo podobny do płodnego nawet dzien dwa szybciej. Idzie się zakręcić tak samo z jajnikami [emoji16]

To powinnaś mieć okolo 14dc owulacje. Ale jak robisz pierwszy raz to jak najbardziej zacznij szybciej [emoji5]
No to jest racja parcie nas wykańcza ale nie da się inaczej. Ja niby na luzie ale też mam dni,ze mnie ponosi [emoji2957] dzis niby tylko 2 dni sie @ spóźnia ale ta niepewność ehh
Ja mam sluz bardzo podobny do płodnego nawet dzien dwa szybciej. Idzie się zakręcić tak samo z jajnikami [emoji16]
Tak wychodzi ja mam 12dc przy cyklach 26 dniowych

reklama
No właśnie w tym cyklu też miałam 2 dniowy poślizg i już 1000 myśli, że się udało. Dopóki nie dostaniesz @ jest nadzieję [emoji4][emoji110]

Do góry