reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja z moimi dziewczynami w brzuchu testowałam 10 dni po i były dwie kreski. Teraz też będę próbować mniej więcej tak samo. Dziś byłam na badaniu krwi, kurcze gdyby nie rabat 50% to zapalcilabym 260 zł..ale to wszystko drogie ..powinno być za darmo heh

reklama
Ja z moimi dziewczynami w brzuchu testowałam 10 dni po i były dwie kreski. Teraz też będę próbować mniej więcej tak samo. Dziś byłam na badaniu krwi, kurcze gdyby nie rabat 50% to zapalcilabym 260 zł..ale to wszystko drogie ..powinno być za darmo heh
Ja jestem honorowym dawca krwi większość leków mam za darmo.

Ja mam cykle 26 dniowe więc dziś jestem w 23 dc i 11 dni po owu
Już sama nie wiem z synem testowałem dzień przed a teraz nic nie czuję nawet śluzu nie mam. Ale wtedy też nie miałam. Zwariuje w sluchujac się w siebie

A ja się zmartwiłam bo test owu wyszedł słabszy niż wczoraj i słabszy niż przedwczoraj...boje się że pęcherzyk nie pękł:(

reklama
Do góry