reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
@Niutka43
Nawet dobry snajper musi mic sprzyjające okolocznosci: wiatr temperaturę itp.
To samo z nami. Wiec luzik. Nie poddawaj sie. Musicie odpowiednio strzelić :D
Ja w pt robie bete. A poniedzialek pewnie @ i juz nie bede miala watpliwosci ze ten cykl.nie moj. Ale tym barfziej motywuje na następny.
No chyba sie teraz nie poddasz :*

Ale raczej nie powinno być to przecież całe różowe tylko mają być kreski. A to chyba jakieś zalane jest... Chyba że jestem aż tak bardzo w ciąży

Na pierwszy rzut oka widziałam kreske ale jak napisałas o tym zalanym różowym to fatycznie na połowie takie jest i też nie wiem co myśleć. Masz jakieś testy jeszcze? Możesz rano zrobić? Albo na betę iść?

@Niutka43
Nawet dobry snajper musi mic sprzyjające okolocznosci: wiatr temperaturę itp.
To samo z nami. Wiec luzik. Nie poddawaj sie. Musicie odpowiednio strzelić :D
Ja w pt robie bete. A poniedzialek pewnie @ i juz nie bede miala watpliwosci ze ten cykl.nie moj. Ale tym barfziej motywuje na następny.
No chyba sie teraz nie poddasz :*
Nie. Walczymy do końca czerwca. Tak sobie postanowiliśmy. Do moich kolejnych urodzin. Jeśli się nie uda to widocznie los tak chce i nie ma się z nim co szarpać. I tak przy tych co już są na świecie jest jeszcze "roboty" na dobre 15 lat [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]

Nie. Walczymy do końca czerwca. Tak sobie postanowiliśmy. Do moich kolejnych urodzin. Jeśli się nie uda to widocznie los tak chce i nie ma się z nim co szarpać. I tak przy tych co już są na świecie jest jeszcze "roboty" na dobre 15 lat [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]
Nawet nie mow swojemu nic po czerwcu [emoji14] Wyeksploatujesz go na kazde kiwniecie ;) mowisz chcesz i masz [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry