Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi przykro jutro idź, a jakie robisz?Hej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....
Ojej tak mi przykro. Na prawdę miałam nadzieję mi nigdy taki cien sie nie pokazał. A jakiej firmy ten test?Hej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywny wczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
Mi to tamten wygląda na zalanyHej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywny wczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
No to jutro skocz, a przypomnij mi ile wy sie staracie? Mialas juz jakies badania wcześniej?TSH, glukoza i krew to te podstawowe od rodzinnego
Też tak myślę . Dlatego go nie brałam pod uwagę.Mi to tamten wygląda na zalany
Hej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....
Hej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywny wczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres