reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
I nikt nie jest w stanie Wam powiedzieć, w czym tkwi problem?
Problem jest taki, że cykle mi wariują, biorę leki. Teraz wywołuję @ luteiną. A za 2-3 miesiące mam mieć stymulację owulacji. Na początku stycznia powinna przyjść @ i nie przyszła. Robiłam test i wyszedł nagatywny. Więc wywołuję @.

A miałaś monitoring owulacji czy jajeczko pęka ?
Mam mieć za 2-3 miesiące stymulację owulacji. @ miała przyjść 1 stycznia i nie przyszła. Wywołuję luteiną. Maj po poronieniu przyszła @, w czerwcu i lipcu pięknie przyszły @. W sierpniu wcale nie przyszła, we wrześniu wcale nie przyszła. Dopiero w październiku przyszła mega @ po lekach. W listopadzie przyszła @ po lekach i w grudniu też po lekach przyszła.

Nadal negatyw, nie dziewczyny?
Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam [emoji14] oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy
Ja obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu..
IMG_20190109_161937.jpeg

Ja obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu.. Zobacz załącznik 931913
O... to może i ja powinnam innej firmy dla potwierdzenia zrobić?
No zobaczymy co tu mi wyjdzie o 18, niezależnie od tego mąż zostanie jutro z rańca uwiedziony :p

O... to może i ja powinnam innej firmy dla potwierdzenia zrobić?
No zobaczymy co tu mi wyjdzie o 18, niezależnie od tego mąż zostanie jutro z rańca uwiedziony :p
Ja kiedyś już robiłam te z allegro i niby pokazywały mi grubą kreskę ale być może one pokazują z opóźnieniem nie wiem [emoji14] no do tej pory nie udało mi się zajść nawet z pomocą testów ;P

Ja obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu.. Zobacz załącznik 931913
Ja bym bardziej ufała temu co jest na dole. Bierz chłopa i działaj ;)

Dziewczyny po iui miałyście leki po zabiegu?
Nic mi nie przypisał PO
Mam tylko aromek i ovitrelle na pęknięcie. Może lepiej coś brać?

reklama
U mnie nie ma złudzeń [emoji25][emoji25] temperatura dzisiaj rano spadła o 0.2. Test negatywny. Nie mam już siły.... Idę tydzień popłakać. Potem jadę na narty i może do Was wrócę. Ale nie wiem.... Już brak nadziei.... Może faktycznie mój czas wygasł i powinnam się skupić na robakach, które mam....
Wam Wszystkim mocno dopinguje. Będę trzymać za Was Wszystkie i za każdą z osobna kciuki ! Czasem Was podejrze, żeby zobaczyć jak rozkwitacie....
Teraz muszę przejść dół :(
Buziaki.
Ejj nooo glowa do gory. Nasze gorsze połówki to juz lekko niedowidzacy snajperzy. Nie ma opcji za pierwszym zeby trafili [emoji14]

Do góry