Magdalena2991
Fanka BB :)
No to ja za jakieś 1,5 h zrobię jeszcze raz test owu, bo jeśli faktycznie coś w tym jest że o tej porze co okres to będzie rano lub południe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Problem jest taki, że cykle mi wariują, biorę leki. Teraz wywołuję @ luteiną. A za 2-3 miesiące mam mieć stymulację owulacji. Na początku stycznia powinna przyjść @ i nie przyszła. Robiłam test i wyszedł nagatywny. Więc wywołuję @.I nikt nie jest w stanie Wam powiedzieć, w czym tkwi problem?
Mam mieć za 2-3 miesiące stymulację owulacji. @ miała przyjść 1 stycznia i nie przyszła. Wywołuję luteiną. Maj po poronieniu przyszła @, w czerwcu i lipcu pięknie przyszły @. W sierpniu wcale nie przyszła, we wrześniu wcale nie przyszła. Dopiero w październiku przyszła mega @ po lekach. W listopadzie przyszła @ po lekach i w grudniu też po lekach przyszła.A miałaś monitoring owulacji czy jajeczko pęka ?
Ja obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu..Nadal negatyw, nie dziewczyny?
Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam [emoji14] oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy
O... to może i ja powinnam innej firmy dla potwierdzenia zrobić?Ja obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu.. Zobacz załącznik 931913
Ja kiedyś już robiłam te z allegro i niby pokazywały mi grubą kreskę ale być może one pokazują z opóźnieniem nie wiem [emoji14] no do tej pory nie udało mi się zajść nawet z pomocą testów ;PO... to może i ja powinnam innej firmy dla potwierdzenia zrobić?
No zobaczymy co tu mi wyjdzie o 18, niezależnie od tego mąż zostanie jutro z rańca uwiedziony
Ja bym bardziej ufała temu co jest na dole. Bierz chłopa i działajJa obecnie robię te testy mam te same .... I z objawów mojego organizmu dałabym sobie rękę uciąć że owulacja za rogiem a testy mi ledwo co druga kreskę pokazują więc dzisiaj kupiłam domowe laboratorium i zrobiłam oba z tego samego moczu.. Zobacz załącznik 931913
Ejj nooo glowa do gory. Nasze gorsze połówki to juz lekko niedowidzacy snajperzy. Nie ma opcji za pierwszym zeby trafili [emoji14]U mnie nie ma złudzeń [emoji25][emoji25] temperatura dzisiaj rano spadła o 0.2. Test negatywny. Nie mam już siły.... Idę tydzień popłakać. Potem jadę na narty i może do Was wrócę. Ale nie wiem.... Już brak nadziei.... Może faktycznie mój czas wygasł i powinnam się skupić na robakach, które mam....
Wam Wszystkim mocno dopinguje. Będę trzymać za Was Wszystkie i za każdą z osobna kciuki ! Czasem Was podejrze, żeby zobaczyć jak rozkwitacie....
Teraz muszę przejść dół
Buziaki.