reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Jednodniowa grypa, a właściwie jeden wieczór i pół nocy ale bez gorączki, mega ból krzyża i mięśni i spadek tempki o 0,1 stopnia a następnego dnia wzrost o 0,3 :)
w pierwszej ciąży też takową grypę miałam więc mi się lampka też zapaliła :)

Oby ciąża upłynęła szybko i bez komplikacji [emoji8]

Już po 40. Jakoś sobie poukładali życie, pracują, podróżują ale na pewno brakuje im takiego małego brzdąca do szczęścia.

Tobie kochana z cały sił życzę takiego malutkiego różowego szczęścia kochana [emoji8] [emoji8]
Ohhh nawet nie wiesz jak bardzo potrzebuję takich ciepłych słów i wsparcia ❤.Tak naprawę nikt kto przez to nie przechodził nie jest w stanie zrozumieć tego co czujemy my dziewczyny walczące o małego człowieka do kochania.
Nikt nie zrozumie tej pustki i bólu rozczarowań.Tej determinacji .
Wszystkie zasługujemy na szczęście bo je docenimy jak nikt inny

reklama
Kurcze. Pomozcie. Albo sobie cos wkrecam. Ale ten sluz mnie przeraza. 6 dni po.owu a wyglada jak po owu. No prawie. Bo jest rozciagliwe i takie jakby przezroczyste. Ale mniej przezroczyste niz normalnie na owu. Napewno nie mleczne. No i ten jajnik mnie pobolewa.
Czy to możliwe ze druga owulcja po 6 dniach
Albo jeszcze pierwsza ;) działaj

Do góry