reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Oj nie wiem co Ci na to poradzić, nigdy nie miałam takiego problemu. A u Ciebie teraz który dc? ile po owu?

19 dc cykle przeważnie 26-28 dniowe
Zapytałam z ciekawości poszperalam właśnie i tu na forum w innym temacie dziewczyny pisały o podobnych objawach na początku ciąży choć w Internecie piszą że takie objawy pozniej więc może taka uroda jakkolwiek to brzmi hehe
No nic nie dajmy się zwariować oby nam się wszystkim szczęśliwie udało

reklama
Poki chca to robić to trza korzystac. Pozniej korzenie coraz slabsze. Wiec ja tam nigdy nie odmówie [emoji23][emoji23][emoji23] tylko ostatnie dwa cykle po owu sie bałam i nie dawałam. A kurczr tez mialam jak teraz w huk ochote. Jak na typowe owu
U mnie właśnie spadek libido... Zawiesiłam się w nicości... I nie wiem na co czekam

19 dc cykle przeważnie 26-28 dniowe
Zapytałam z ciekawości poszperalam właśnie i tu na forum w innym temacie dziewczyny pisały o podobnych objawach na początku ciąży choć w Internecie piszą że takie objawy pozniej więc może taka uroda jakkolwiek to brzmi hehe
No nic nie dajmy się zwariować oby nam się wszystkim szczęśliwie udało

No to byłoby bardzo szybko ale kto wie :) Ja w 6dpo miałam implantację i tak mi tu dziewczyny wywróżyły że to musiało być to i w 10dpo dwie kreski :D

U mnie właśnie spadek libido... Zawiesiłam się w nicości... I nie wiem na co czekam
Ej no to tak nie wolno. Ja sobie filmy instruktażowe puszczam jak mojego nie ma ;) zebym nie zapomniała o co w tym wszystkim chodzi ;) wiec sie trzeba troche nakręcić[emoji23]

reklama
Jaki miałaś objaw implantacji?
Jednodniowa grypa, a właściwie jeden wieczór i pół nocy ale bez gorączki, mega ból krzyża i mięśni i spadek tempki o 0,1 stopnia a następnego dnia wzrost o 0,3 :)
w pierwszej ciąży też takową grypę miałam więc mi się lampka też zapaliła :)

Do góry