Anastka_92
Fanka BB :)
Dziękuję w końcu wszystkie się doczekamy, jestem pewna.Trzymam za ciebie kciukasy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję w końcu wszystkie się doczekamy, jestem pewna.Trzymam za ciebie kciukasy
Nie myśl tylko chłopa zaciągnij do łóżka! Ale już! Może jednak pęcherzyk nie pękł wtedy a dzieje się to teraz?
No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dcNa wszelki wielki radze upojną noc se zaplanować. Kto wie może druga owu?
Do roboty! I oby miło było[emoji12]No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc
No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc
Ja dziś odprawie na resztkami tego co z meza zostanie jak sie do niego dorwie. Jeszcze chwila a wejdzie do domku i wiśta wio. Niech tankuje do pelnaTak koniecznie zatańcz jakiś taniec zaciążaniec
Do roboty! I oby miło było[emoji12]
Milo to zawsze. Ma być skutecznie !!! [emoji23][emoji23][emoji23] ale dzieki za porady. Ps. No i uwa znowu trza sie golić [emoji12][emoji14][emoji13]o to to ! Więc działaj działaj dzisiaj jutro albo i pojutrze Zrobisz test w 14 dpo tej pierwszej owu, a potem za tydzień jak @ nie przyjdzie znowu
Pamiętaj, że nie wolno marnować szans i słuchaj swojego organizmu :*
I chłop niech się postara bo orgazm pomaga zajść
Jesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...Ja dziś odprawie na resztkami tego co z meza zostanie jak sie do niego dorwie. Jeszcze chwila a wejdzie do domku i wiśta wio. Niech tankuje do pelna
Ja dziś odprawie na resztkami tego co z meza zostanie jak sie do niego dorwie. Jeszcze chwila a wejdzie do domku i wiśta wio. Niech tankuje do pelna
Co tam nie gol sie niech Cię bierze pod włos[emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]Milo to zawsze. Ma być skutecznie !!! [emoji23][emoji23][emoji23] ale dzieki za porady. Ps. No i uwa znowu trza sie golić [emoji12][emoji14][emoji13]
Poki chca to robić to trza korzystac. Pozniej korzenie coraz slabsze. Wiec ja tam nigdy nie odmówie [emoji23][emoji23][emoji23] tylko ostatnie dwa cykle po owu sie bałam i nie dawałam. A kurczr tez mialam jak teraz w huk ochote. Jak na typowe owuJesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...