reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie myśl tylko chłopa zaciągnij do łóżka! Ale już! Może jednak pęcherzyk nie pękł wtedy a dzieje się to teraz?
Na wszelki wielki radze upojną noc se zaplanować. Kto wie może druga owu?
No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc

No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc

o to to ! Więc działaj działaj dzisiaj jutro albo i pojutrze :) Zrobisz test w 14 dpo tej pierwszej owu, a potem za tydzień jak @ nie przyjdzie znowu :)
Pamiętaj, że nie wolno marnować szans i słuchaj swojego organizmu :*
I chłop niech się postara bo orgazm pomaga zajść :D

Do roboty! I oby miło było[emoji12]
o to to ! Więc działaj działaj dzisiaj jutro albo i pojutrze :) Zrobisz test w 14 dpo tej pierwszej owu, a potem za tydzień jak @ nie przyjdzie znowu :)
Pamiętaj, że nie wolno marnować szans i słuchaj swojego organizmu :*
I chłop niech się postara bo orgazm pomaga zajść :D
Milo to zawsze. Ma być skutecznie !!! [emoji23][emoji23][emoji23] ale dzieki za porady. Ps. No i uwa znowu trza sie golić [emoji12][emoji14][emoji13]

Ja dziś odprawie na resztkami tego co z meza zostanie jak sie do niego dorwie. Jeszcze chwila a wejdzie do domku i wiśta wio. Niech tankuje do pelna
Jesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...

reklama
Jesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...
Poki chca to robić to trza korzystac. Pozniej korzenie coraz slabsze. Wiec ja tam nigdy nie odmówie [emoji23][emoji23][emoji23] tylko ostatnie dwa cykle po owu sie bałam i nie dawałam. A kurczr tez mialam jak teraz w huk ochote. Jak na typowe owu

Do góry