reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Nie myśl tylko chłopa zaciągnij do łóżka! Ale już! Może jednak pęcherzyk nie pękł wtedy a dzieje się to teraz?
Na wszelki wielki radze upojną noc se zaplanować. Kto wie może druga owu?
No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc

No chyba tak zrobie. Bo pecherzyki byly trzy. Poszly 01.01 dwa. A o trzecim nic nie mowil. A z racji tego ze dzis jest 13 dc wiec to normalny bylby dzien owu gdyby nie clo i zastrzyk w 7dc

o to to ! Więc działaj działaj dzisiaj jutro albo i pojutrze :) Zrobisz test w 14 dpo tej pierwszej owu, a potem za tydzień jak @ nie przyjdzie znowu :)
Pamiętaj, że nie wolno marnować szans i słuchaj swojego organizmu :*
I chłop niech się postara bo orgazm pomaga zajść :D

Do roboty! I oby miło było[emoji12]
o to to ! Więc działaj działaj dzisiaj jutro albo i pojutrze :) Zrobisz test w 14 dpo tej pierwszej owu, a potem za tydzień jak @ nie przyjdzie znowu :)
Pamiętaj, że nie wolno marnować szans i słuchaj swojego organizmu :*
I chłop niech się postara bo orgazm pomaga zajść :D
Milo to zawsze. Ma być skutecznie !!! [emoji23][emoji23][emoji23] ale dzieki za porady. Ps. No i uwa znowu trza sie golić [emoji12][emoji14][emoji13]

Ja dziś odprawie na resztkami tego co z meza zostanie jak sie do niego dorwie. Jeszcze chwila a wejdzie do domku i wiśta wio. Niech tankuje do pelna
Jesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...

reklama
Jesteś niemożliwa ha ha . Mi mąż dzisiaj proponował, ale tak jakoś jak wstałam w południe to życie ze mnie uszlo i dzień taki krótki się wydawał. Hmmm...
Poki chca to robić to trza korzystac. Pozniej korzenie coraz slabsze. Wiec ja tam nigdy nie odmówie [emoji23][emoji23][emoji23] tylko ostatnie dwa cykle po owu sie bałam i nie dawałam. A kurczr tez mialam jak teraz w huk ochote. Jak na typowe owu

Do góry