Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Dziewczyny nie nadrobię Was, tyle drukujecie Która ujrzała || kreseczki?
Utknelam w Matrixie@Anastka_92 wyłaź z tej swojej czarnej dziury rozpaczy i cycki do przodu! Będzie dobrze :*
Utknelam w Matrixie
Też bym bardzo chciala taki Matrix [emoji7]Jak zobaczysz dwie kreski to dopiero będzie Matrix jak sobie wyobrazisz że masz w sobie człowieka
I zobaczysz, że nie będziesz musiała długo czekać wierzę w to mocno :*
Jednodniowa grypa, a właściwie jeden wieczór i pół nocy ale bez gorączki, mega ból krzyża i mięśni i spadek tempki o 0,1 stopnia a następnego dnia wzrost o 0,3
w pierwszej ciąży też takową grypę miałam więc mi się lampka też zapaliła
Wtedy to będzie Baby Matrix nie potrafię sobie wyobrazić uczucia, że rośnie we mnie życie...Też bym bardzo chciala taki Matrix [emoji7]
Ohhh nawet nie wiesz jak bardzo potrzebuję takich ciepłych słów i wsparcia ❤.Tak naprawę nikt kto przez to nie przechodził nie jest w stanie zrozumieć tego co czujemy my dziewczyny walczące o małego człowieka do kochania.Już po 40. Jakoś sobie poukładali życie, pracują, podróżują ale na pewno brakuje im takiego małego brzdąca do szczęścia.
Tobie kochana z cały sił życzę takiego malutkiego różowego szczęścia kochana [emoji8] [emoji8]
Też bym bardzo chciala taki Matrix [emoji7]
Albo jeszcze pierwsza działajKurcze. Pomozcie. Albo sobie cos wkrecam. Ale ten sluz mnie przeraza. 6 dni po.owu a wyglada jak po owu. No prawie. Bo jest rozciagliwe i takie jakby przezroczyste. Ale mniej przezroczyste niz normalnie na owu. Napewno nie mleczne. No i ten jajnik mnie pobolewa.
Czy to możliwe ze druga owulcja po 6 dniach