reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dziewczyny co myślicie jest szansa żeby sie udało a może czy wogole owu będzie w terminie jak pokazuje flo biorąc pod uwagę że zawsze miałam cykle Po 31 dni a ostatni 40???czy mogło się przez to wszystko przesunąć bo nie czuję się jak na owu ani też nawet śluzu nie mam płodnego..i tak myślę czy jest sens myśleć wogole i liczyć na ten cykl..co myślicie...Zobacz załącznik 930591
dc

Asiu ja miałam owu w 39 dc i jestem w ciąży :) Jest sens czekać na owu zawsze :) obserwuj organizm poczekaj na śluz płodny, ja mierzyłam temp i mi pomogło.

reklama
dc

Asiu ja miałam owu w 39 dc i jestem w ciąży :) Jest sens czekać na owu zawsze :) obserwuj organizm poczekaj na śluz płodny, ja mierzyłam temp i mi pomogło.
Chciała bym od jutra zacząć mierzyć temperaturę ale nie wiem jak robić ten wykres.poza tym po tamtym długim cyklu nawet przestałam brać folik i akard..jakaś byłam już zmęczona tymi staraniami i ciągłymi porażkami...Ale chyba wracam do siłwgdaagad bardziej się przyłożyć do obserwacji.

reklama
Do góry